COOP přeje zdravé Velikonoce

Datum: 09.04.2020
Praha 9. dubna 2020 (PROTEXT) - Spotřební družstva Skupiny COOP děkují všem svým zaměstnancům a celé republice přejí zdravé Velikonoce. Velice si vážíme práce všech a děkujeme za podporu od běžných občanů i zástupců obcí. Viz vyjádření: "Za hrdiny v první...
Praha 9. dubna 2020 (PROTEXT) - Spotřební družstva Skupiny COOP děkují všem svým zaměstnancům a celé republice přejí zdravé Velikonoce. Velice si vážíme práce všech a děkujeme za podporu od běžných občanů i zástupců obcí.
Viz vyjádření:
"Za hrdiny v první linii považuji prodavačky. Jedná se o jedno z nejdůležitějších povolání. Bez nich bychom se ani nenajedli, přitom do obchodu chodí úplně každý a prodavačkám hrozí nákaza permanentně. Jsou pro mě hrdinky, a to nejen ty ve Frymburku," řekl starosta Frymburka Oto Řezáč
Společně to jistě zvládneme! COOP
Kontakt pro média:
Lukáš Němčík e-mail: lukas.nemcik@coop.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.