Lynn Shotwell přichází do organizace Worldwide ERC® jako prezidentka a generální ředitelka

Datum: 26.03.2020
Arlington (Virginie) 26. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Významná výkonná ředitelka pro mezinárodní lidské zdroje, jejíž cílem je vést globální asociaci pro obchodní mobilitu směrem k utváření budoucnosti práce Worldwide ERC®, přední obchodní organizace pro správu...
Arlington (Virginie) 26. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Významná výkonná ředitelka pro mezinárodní lidské zdroje, jejíž cílem je vést globální asociaci pro obchodní mobilitu směrem k utváření budoucnosti práce Worldwide ERC®, přední obchodní organizace pro správu talentů a znalosti a inovace v oblasti globální mobility, dnes oznámila, že paní Lynn Shotwell, GMS (specialistka na globální mobilitu), s certifikací SHRM-SCP, dne 30. března nastoupí do této organizace jako nová prezidentka a generální ředitelka. Paní Shotwell jako dokonalá výkonná manažerka přináší do své nové pozice historii úspěšného vedení pracovních týmů globálních organizací a organizací zaměřených na mobilitu talentů. Paní Shotwell bude v organizaci Worldwide ERC® prosazovat inovace díky více než 20 letům zkušeností v oblasti migrace, ekonomiky a lidského kapitálu, protože organizace podporuje mobilní odborníky, kteří v dnešní globální ekonomice čelí výzvám a nacházejí příležitosti.
„Vedoucí tým, představenstvo a já jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s výkonnou a osvědčenou generální ředitelkou kalibru paní Lynn a máme naprostou důvěru v její schopnost řídit naši organizaci vpřed v rychle se měnícím prostředí," řekl Ed Hannibal, GMS, předseda představenstva organizace Worldwide ERC®. „Talent, mobilita a povinnosti strategické péče jsou nyní důležitější než kdy jindy. Těšíme se na úzkou spolupráci s Lynn, abychom nadále podporovali naše členy a partnery s nástroji a znalostmi potřebnými k úspěchu." Paní Shotwell převezme roli tři měsíce po odchodu bývalého prezidenta a generálního ředitele. Paní Shotwell přijala svou novou pozici po komplexní snaze o nalezení ideálního kandidáta, kterou vedla prestižní agentura pro vyhledávání výkonných manažerů James & Co. „Vstupuji do této role s konkrétním zaměřením: zajistit, aby naši členové měli zdroje, které potřebují k podpoře komunit, kterým slouží," řekla paní Shotwell. „Nyní nadešel čas, abychom se všichni spojili a konfrontovali tuto globální výzvu. Máme dlouhou historii podpory lidí na pracovišti - bez ohledu na to, kde jsou nebo kde pracují. Můžete si být jisti, že organizace Worldwide ERC® a její členové se budou podílet na podpoře globální reakce na COVID-19."
Paní Shotwell před nástupem do organizace Worldwide ERC® zastávala funkci senior viceprezidentky a ředitelky asociace Global Outreach and Operations for Society for Human Resource Management (SHRM), největší personální organizace na světě. V této roli paní Shotwell působila jako spolupředsedkyně obchodního mechanismu Globálního fóra pro migraci a rozvoj a správní rady Světových vzdělávacích služeb, přičemž získala více než dvě desetiletí zkušeností v oblasti pomoci špičkovým organizacím vytvářet globální pracovní týmy. Paní Shotwell na začátku své kariéry zastávala funkci výkonné ředitelky v Radě pro globální přistěhovalectví (CFGI) / Americké radě pro mezinárodní personál (ACIP), kde se v roce 2018 přičinila o významný růst a v roce 2018 vedla fúzi organizace s asociací SHRM. Paní Shotwell také sdílela své odborné znalosti v oblasti politiky mobility jako lektorka a tisková mluvčí. Svědčila také před kongresem USA, OSN a Světovou obchodní organizací. O tom, jak organizace Worldwide ERC® utváří budoucnost dynamické, inovativní a rostoucí mobilní komunity, naleznete informace na webových stránkách www.worldwideerc.org.
O organizaci Worldwide ERC® Worldwide ERC® je globální organizace, která se od roku 1964 zavázala spojovat a vzdělávat odborníky v oblasti mobility pracovníků po celém světě. Organizace Worldwide ERC® s centrálou ve Washingtonu, DC, s kancelářemi v Londýně a Šanghaji, je zdrojem znalostí o globální mobilitě a inovací v oblasti řízení talentů od Evropy, Blízkého východu a Afriky po Asii a napříč Amerikami. Další informace naleznete na webových stránkách www.worldwideerc.org. KONTAKT, VZTAHY S VEŘEJNOSTÍ: Pam Anderson ERC@sspr.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1137364/Lynn_Shotwell_Joins_Worldwide_ERC.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/877035/Worldwide_ERC_Logo.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.