Spali jsme v Africe v autě 603 nocí

Datum: 21.03.2020
Praha 21. března 2020 (PROTEXT) - AFRIKOU ZA KAŽDOU CENU Vzniká nejkomplexnější, dobrodružně-inspirativní seriál o 49 zemích Afriky a všech místech UNESCO, jaký kdy na světě vznikl. Vozem LAND ROVER DEFENDER jsme již procestovali 203.000 km po 42 zemích Afriky a hodláme to...
Praha 21. března 2020 (PROTEXT) -

AFRIKOU ZA KAŽDOU CENU

Vzniká nejkomplexnější, dobrodružně-inspirativní seriál o 49 zemích Afriky a všech místech UNESCO, jaký kdy na světě vznikl. Vozem LAND ROVER DEFENDER jsme již procestovali 203.000 km po 42 zemích Afriky a hodláme to celé zopakovat. Hledáme zajímavé lidi žijící v Africe nebo u nás, kteří mohou náš seriál svoji znalostí a svoji schopností obohatit. Můžete se dokonce stát i součástí naší expedice.
www.startovac.cz/projekty/afrikou-za-kazdou-cenu-africa-or-bust/ Kontakt: www.alexandrbilek.cz www.facebook.com/alexandrbilekcz e-mail: hromovka@gmail.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.