Analýza: retailoví investoři si více hlídají rizika a reputaci brokerů

Datum: 30.01.2020
Praha 30. ledna 2020 (PROTEXT) - Analýza mezinárodního recenzního portálu brokerů Trader-magazine.com ukázala, že nejnavštěvovanější sekcí portálu jsou Podvody & varování. V této rubrice upozorňuje redakce uživatele, mezi které patří především retailoví obchodníci...
Praha 30. ledna 2020 (PROTEXT) - Analýza mezinárodního recenzního portálu brokerů Trader-magazine.com ukázala, že nejnavštěvovanější sekcí portálu jsou Podvody & varování. V této rubrice upozorňuje redakce uživatele, mezi které patří především retailoví obchodníci na kapitálových trzích, na nekalé praktiky některých brokerů i podvodných organizací a schémat. Radí uživatelům, čeho se vyvarovat a které základní informace o brokerovi si má obchodník ověřit, než s ním uzavře smlouvu. Poptávku po vzdělávání a návodech, včetně informací, jak si vyhodnotit rizika, potvrzují i samotní brokeři. "Mezi nejžádnější informace od začínajících obchodníků patří nejen dotazy na fungování platforem, jako je MetaTrader, ale právě i srozumitelný popis, jak funguje finanční páka nebo co konkrétně znamenají CFD, tedy rozdílové smlouvy," uvedl v redakční anketě Michal Dvořák, hlavní analytik Tradecentrum. Trader-magazin.com Trader-magazine je internetový magazín o světě obchodu, financí a investic. Přináší důležité zprávy z domova i ze světa. Není ale jen zpravodajským webem, snaží se pomáhat čtenářům na poli financí a investic. Najdete zde recenze brokerů a jejich srovnání, edukativní články a také třeba varování před podvodníky. Kontakt: info@media-list.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.