Převzetí Zing v České republice skupinou IGEPA group

Datum: 08.01.2020
Odolena Voda 8. ledna 2020 (PROTEXT) - S účinností od 1. února 2020 převezme IGEPA group veškerá aktiva společnosti Zing trading v České republice. Od tohoto kroku si Igepa slibuje posílení postavení zejména v oblasti Paper&Print na českém trhu. Zároveň investice dokazuje závazek...
Odolena Voda 8. ledna 2020 (PROTEXT) - S účinností od 1. února 2020 převezme IGEPA group veškerá aktiva společnosti Zing trading v České republice. Od tohoto kroku si Igepa slibuje posílení postavení zejména v oblasti Paper&Print na českém trhu. Zároveň investice dokazuje závazek skupiny Igepa k jednomu z klíčových trhů ve střední a východní Evropě. Touto transakcí získá IGEPA group významný podíl na trhu v České republice. Role jednoho z předních obchodníků zajistí zákazníkům dodávku vysoce kvalitních produktů a služeb pro grafický segment s vynikající úrovní služeb. V souvislosti s procesem převzetí byl mateřskou společností IGEPA group jmenován Petr Breburda do funkce generálního ředitele Igepa velkoobchod papírem spol. s r.o. a to s účinností od 2. ledna 2020. V rámci nové organizace budou Josef Remeta ze společnosti Zing trading a Ivan Petránek ze společnosti Igepa velkoobchod papírem spolu se svými týmy podporovat Petra ve společném podnikání. Toto nastavení je navrženo tak, aby zaručovalo kontinuitu zákaznických služeb a tím zlepšovalo spokojenost zákazníků. O společnosti IGEPA group Skupina IGEPA je předním evropským specializovaným velkoobchodem, který celosvětově obsluhuje více než 50 000 klientů z oblasti průmyslu, obchodu a maloobchodu. Její sortiment zahrnuje produkty, jako jsou grafické papíry a kartony, obaly a média pro reklamu, včetně technického vybavení a služeb. S více než 79 pracovišti v 28 zemích a přibližně 3 500 zaměstnanci dosáhla v roce 2017 skupina a její strategičtí partneři v Evropě obratu přibližně 1,8 miliardy EUR. O společnosti ZING trading Zing je distributorem papíru pro polygrafii, kancelářských papírů a obalových materiálů. Společnost vznikla v roce 1991 v Polsku a prošla několika vlastnickými změnami. Od roku 2009 působí v České republice. V současnosti má kanceláře v Praze, Brně, Ostravě. Skladové prostory v Ostravě a nově vybudovaný centrální sklad pro ČR v Rajhradu u Brna. KONTAKT: Jana Albrechtová Marketing +420 739 604 722 jalbrechtova@igepagroup.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.