Do Hotelu Belvedere Praha se hosté rádi vracejí. Na booking.com sklízí skvělé recenze

Datum: 30.12.2019
Praha 30. prosince 2019 (PROTEXT) - Česká metropole nabízí spoustu možností, jak se ubytovat komfortně, a přitom za přijatelnou cenu. K nejlépe hodnoceným hotelům patří Hotel Belvedere, který byl postaven již v roce 1922 v monumentalistickém stylu a o třináct let později doplněn...
Praha 30. prosince 2019 (PROTEXT) - Česká metropole nabízí spoustu možností, jak se ubytovat komfortně, a přitom za přijatelnou cenu. K nejlépe hodnoceným hotelům patří Hotel Belvedere, který byl postaven již v roce 1922 v monumentalistickém stylu a o třináct let později doplněn o funkcionalistické prvky. Stavba je nyní součástí sítě H & Hotels Group a těší se pověsti jednoho z nejlepších konferenčních prostorů. O vysoké úrovni čtyřhvězdičkového zařízení svědčí více než dva tisíce recenzí na portálu booking.com. Většina hostů hotel doporučuje a využívá jeho služby opakovaně. „Skvělý hotel.“ „Ráda se vrátím.“ „Krásné ubytování, klid a milý personál.“ Podobným způsobem na booking.com hodnotí hotel Belvedere Praha čeští i zahraniční hosté. Jejich skladba je přitom velmi pestrá, protože ubytování využívají turisté, obchodníci i účastníci konferencí. Hotel v centru Prahy je logickou volbou pro každého, kdo vyžaduje přímé spojení do blízkého historického nebo obchodního centra. Pražský hotel nabízí 149 moderně vybavených pokojů a dalších 14 zrekonstruovaných, nadstandardně vybavených pokojů a junior suitů v exekutivním patře se samostatným vstupem. Pokojů upravených pro invalidní hosty se v budově nachází pět. Nedílnou součástí hotelu je designová restaurace Belcredi Bistro s bohatým mezinárodním menu. Milovníci dobrého jídla chválí přítomnost specialit, jakožto i fakt, že je kuchaři připravují z čerstvých sezónních surovin. Hotel Belvedere dokáže uspokojit i velmi náročné zájemce o konferenční prostory v Praze. S celkovou kapacitou až 400 osob patří k největším v metropoli. Kromě velkého společenského sálu si mohou zájemci rezervovat také nové multifunkční konferenční centrum Memphis a útulný salonek Letná. KONTAKT: Hotel Belvedere Praha Milady Horákové 19 170 00, Praha 7 Tel.: +420 220 106 111 e-mail: belvedere@hhotels.cz Web: https://www.hotelbelvedereprague.cz/cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.