Veletrh CIIE je dobře přijímán v zahraničí

Datum: 24.12.2019
Šanghaj (Čína) 24. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Třetí Čínský mezinárodní veletrh dovozu CIIE, který nabídne rychlý a snadný přístup na čínský trh, je naplánován od 5. listopadu do 10. listopadu 2020 v Šanghaji. Čínský mezinárodní veletrh dovozu (CIIE), který...
Šanghaj (Čína) 24. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Třetí Čínský mezinárodní veletrh dovozu CIIE, který nabídne rychlý a snadný přístup na čínský trh, je naplánován od 5. listopadu do 10. listopadu 2020 v Šanghaji. Čínský mezinárodní veletrh dovozu (CIIE), který je považován za hlavní platformu, která demonstruje odhodlání Číny prohloubit svou hospodářskou globalizaci, byl vřele přijímán v zahraničí. Od 8. do 16. prosince se ve Španělsku, Řecku a Bělorusku pod vedením představitelů kanceláře veletrhu CIIE, organizátora této události, konaly propagační akce (roadshows), které vyzývaly místní podniky k účasti na příštím ročníku. „Veletrh CIIE je důležitým oknem pro podnikání a navazování přátelství s Čínou. Jsme rádi, že můžeme pomoci s organizací více místním podnikům, aby se zúčastnily veletrhu pro vlastní prospěch," uvedl Mario Rubert, ředitel pro podporu zahraničních ekonomických aktivit městské organizace Barcelona Activa. Španělsko, jako jednoho z nejvýznamnějších obchodních partnerů Číny v Evropské unii, zastupovalo 40 společností, které na druhém veletrhu CIIE vystavovaly širokou škálu produktů. Mezi čínskými a španělskými podniky bylo dosaženo partnerství v hodnotě přes 522,52 milionu USD, což představuje nárůst o 46,85 procent ve srovnání s inauguračním veletrhem. Dimitris Kourkoules, bývalý náměstek ministra zahraničních věcí Řecka, který ohromen nabízenými příležitostmi dovozního veletrhu, uvedl, že řecké podniky dosáhly během druhého veletrhu plodných výsledků, což pomohlo zvýšit vývoz a snížit obchodní deficit mezi oběma zeměmi. Kourkoules, který je také členem představenstva společnosti Enterprise Greece, také vyjádřil naději, že se jeho země bude moci zúčastnit příští akce v listopadu 2020. Bělorusko, dvouletý účastník veletrhu CIIE a věrný přítel Číny, také přikládá veletrhu v příštím roce velký význam, řekl Vladimir Ulakhovich, předseda Běloruské obchodní a průmyslové komory. Ulakhovich vyzdvihoval veletrh jako hlavní platformu pro zkoumání čínského trhu běloruskými podniky. Čínsko-běloruský průmyslový park, známý jako průmyslový park Great Stone, byl reprezentován na druhém veletrhu CIIE na výstavní ploše o rozloze 120 metrů čtverečních. Tento park se stal jedním z významných projektů v rámci iniciativy Pásu a cesty. Druhý veletrh CIIE, který se konal od 5. do 10. listopadu, přilákal více než 3 800 podniků ze 181 zemí, regionů a mezinárodních organizací, s plánovanými obchody na jednoroční nákupy zboží a služeb, které dosáhly celkové hodnoty 71,13 miliardy USD, což je o 23 procent více než v roce 2018. Klikněte zde pro registraci: https://www.ciie.org/zbh/en/ Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1058853/CIIE_Overseas_Expo.jpg KONTAKT: Liu Xiang, 1014734924@qq.com, +86-20-8926-8255 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz. PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.