Společnost Chow Tai Fook podporuje otevření klenotnické školy Loupe Jewellery Academy

Datum: 18.12.2019
Hongkong 18. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - K propagaci mezigeneračního řemeslného umění a kultivaci uměleckých dovedností Společnost Chow Tai Fook Jewellery Group Limited („Chow Tai Fook Jewellery Group", „Skupina" nebo „Společnost"; akciový kód SEHK:...
Hongkong 18. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - K propagaci mezigeneračního řemeslného umění a kultivaci uměleckých dovedností Společnost Chow Tai Fook Jewellery Group Limited („Chow Tai Fook Jewellery Group", „Skupina" nebo „Společnost"; akciový kód SEHK: 1929), se silným závazkem chránit dědictví a vytvářet udržitelnější budoucnost, zahájila desetiletou strategii udržitelnosti. Nedílnou součástí této strategie je klenotnická škola Loupe Jewellery Academy založená v rámci strategického partnerství s Haute École de Joaillerie (HEJ) z Francie, nejstarší klenotnickou školou na světě, založenou francouzskými klenotníky v roce 1867 v Paříži. Jejím cílem je utváření budoucnosti prostřednictvím inkubace a inspirace budoucích generací v klenotnickém průmyslu. „Vzdělávací program školy Loupe Jewellery Academy je rozdělen do tří pilířů: design, řemeslná výroba, prodej a marketing. Jeho cílem je poskytovat odborné školení ve všech aspektech klenotnického průmyslu. Doufáme, že kromě kultivace řemeslného ducha vytrvalosti mezi mladšími a aspirujícími výrobci a designéry šperků budeme také podporovat mezigenerační řemeslné umění a inovace," řekl Bobby Liu, výkonný ředitel společnosti Chow Tai Fook Jewellery Group. První kurz designu vzácných šperků pod vedením Sylvie Ballivet, ředitelky pro design akademie HEJ, poskytl v červnu dvanácti designérům šperků společnosti Chow Tai Fook intenzivní a inspirativní školení trvající celkem šest týdnů. Rada odborných poradců byla vyzvána, aby poskytla návrhy ohledně dlouhodobého rozvoje akademie. „Budeme pokračovat ve zdokonalování vzdělávacího programu tak, aby se škola Loupe Jewellery Academy stala předním poskytovatelem nejvyššího vzdělání v klenotnictví," řekl Corentin Quideau, konzultant Loupe Jewellery Academy. Škola Loupe Jewellery Academy plánuje spolupráci s institutem GIA (Gemological Institute of America), přední světovou autoritou v oblasti diamantů, barevných kamenů a perel, s cílem poskytnout odborníkům v oboru prvotřídní školení v oblastech jako je gemologie, znalost šperků a návrh šperků. Thomas Moses, výkonný viceprezident a vedoucí laboratoře a výzkumný pracovník institutu GIA, také vyjádřil své uznání všestrannému studijnímu programu akademie. „Rozhodnutí školy Loupe Jewellery Academy zahájit program přípravou na vzácné šperky je obezřetné. Díky tomu mohou studenti výrazně zlepšit své znalosti designu." Společnost Chow Tai Fook věří, že v rámci desetileté strategie udržitelnosti zapojí klenotnické odborníky a vášnivé amatéry do snahy o další rozšiřování vzdělávacího programu skupiny. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1055294/Sylvie_Ballivet_Design_Director_HEJ_Paris.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1055295/Loupe_Jewellery_Academye_detail_high_jewellery_design.jp KONTAKT: Celia Lee, CLee@webershandwick.com, (852)2533-9900
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.