Prémiový střešní box Thule Vector na českém trhu

Datum: 02.12.2019
Praha 2. prosince 2019 (PROTEXT) - Prémiová kvalita, důmyslné funkce, ergonomie a originální design Nový střešní box Thule Vector nabízí skvělý výkon, prémiové vlastnosti, důmyslné funkce a osobitý vzhled, díky kterému budete jedineční během svého aktivního života....
Praha 2. prosince 2019 (PROTEXT) - Prémiová kvalita, důmyslné funkce, ergonomie a originální design Nový střešní box Thule Vector nabízí skvělý výkon, prémiové vlastnosti, důmyslné funkce a osobitý vzhled, díky kterému budete jedineční během svého aktivního života. Thule Vector je střešní box jako žádný jiný, poskytuje bezkonkurenční uživatelský zážitek. Stylový, sportovní a sofistikovaný. Thule Vector určuje nový standard v prémiových střešních boxech a dodává osobitý vzhled každému automobilu. Mezi základní funkce patří: Integrované LED osvětlení, oboustranné otevírání a zavírání, bezpečné zamykání se systémem SlideLock, snadná instalace díky systému PowerClick a pohodlný přístup k uložený předmětům díky ergonomickému designu. Thule Vector se vyrábí ve třech velikostech: Medium, Large a Alpine. Neobyčejný střešní box Thule Vector vystupuje z davu díky dokonalému a plynulému spojení víka a dna a také charakteristickou přední nakloněnou hranou. Za vynikající produktový design již box získal dvě prestižní ocenění, "the iF Product Design Award" a "Red Dot Award". Uživatelsky jednoduchý a praktický Všechny funkce jsou v každé situaci uživatelsky jednoduché, ať už se jedná o montáž samotného boxu, nakládku nebo vykládku vybavení nebo jen hledání potřebných věcí uprostřed noci. Na každém kroku přináší Thule Vector prémiovou funkčnost. Testováno na hranice možností a ještě dále Tak jako všechny střešní boxy Thule prošel i Vector intenzivním testováním, jak v reálném živote, tak v našem testovacím centru ve Švédsku, kde jsou naše střešní boxy vystaveny testům v extrémních podmínkách. KONTAKT: Filip Cvetler, filip.cvetler@fcpr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.