Společnost Maso Brejcha spustila projekt moderní a ekologické hovězí porážky

Datum: 27.11.2019
Blovice (Plzeňsko) 27. listopadu 2019 (PROTEXT) - Ekologie, welfare a plnění nejpřísnějších hygienických standardů jsou pro rodinnou firmu Maso Brejcha důležitá témata. Jako jeden z předních producentů výsekové masa se jimi zabývá od počátku svého působení na trhu. Proto...
Blovice (Plzeňsko) 27. listopadu 2019 (PROTEXT) - Ekologie, welfare a plnění nejpřísnějších hygienických standardů jsou pro rodinnou firmu Maso Brejcha důležitá témata. Jako jeden z předních producentů výsekové masa se jimi zabývá od počátku svého působení na trhu. Proto se také společnost rozhodla vybudovat moderní hovězí porážku, která bude minimálně zatěžovat životní prostředí. Dokončený projekt byl oficiálně představen dodavatelům a odborné veřejnosti 21. 11. 2019. OHLEDUPLNOST JE NA PRVNÍM MÍSTĚ Nový provoz hovězí porážky společnosti Maso Brejcha dodržuje požadavky welfare. Welfare se zabývá zachováním základních podmínek života, zdraví a ochranou zvířat před negativními činiteli, jenž mohou ohrožovat jejich zdraví, způsobovat jim bolest, utrpení a psychickou újmu. “Klademe velký důraz na ohleduplný přístup ke zvířatům, chceme, aby byla co nejméně ve stresu,” říká jednatel společnosti Petr Brejcha. To zajišťuje mimo jiné i dvojnásobná velikost stájí a přirozený systém nahánění bez donucovacích prostředků. V Masu Brejcha se neplýtvá. Základem je spotřebovat z hovězího kusu efektivně co nejvíce. Znamená to například smysluplné využití vedlejšího živočišného produktu v odvětví Pet Food nebo zpracování nerizikových biologických odpadů pomocí nejmodernějších technologií. Přísné veterinární kontroly jsou v Maso Brejcha samozřejmostí. Každý kus po porážce jimi prochází hned na třech pracovištích. Za pomoci automatizace vždy naráz v jeden moment, avšak nezávisle na sobě. NOVÝ PROVOZ DISPONUJE NEJMODERNĚJŠÍM VYBAVENÍM Provozovna je vybavena nejmodernějšími technologiemi s ohledem na vysoký pracovní komfort, dodržení nejpřísnějších hygienických standardů a minimální zatěžování životního prostředí. Jako například: - Dvoupodlažní porážka pro udržení nejvyšší hygieny. - Intenzivní výměna vzduchu, která probíhá 15x za hodinu a tím zabraňuje šíření mikroorganismů. - Vyspělá rekuperační technologie - Moderní sterilizace nástrojů bez použití horké vody, za pomoci ekologicky odbouratelného prostředku na bázi přírodní chemie od firmy Ecolab. Moderní a ekologické směřování společnosti se promítá také do dalších oblastí. Pro transport Maso Brejcha disponuje nejmodernějšími vozidly schválenými pro přepravu zvířat. Vozový park splňuje normu EURO 6, neboť se firma snaží minimalizovat únik CO2 do ovzduší. O SPOLEČNOSTI MASO BREJCHA Maso Brejcha je rodinná firma s dlouholetou tradicí. Z počátečního nadšení pro řemeslo a podpory regionálních farmářů se majitelům a celému týmu podařilo postupně vybudovat jeden z největších a nejmodernějších provozů hovězí porážky v Česku. Vysoká kvalita produktů i služeb je pro společnost závazek, za který ručí jménem. http://www.masobrejcha.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.