Xinhua Silk Road: produkt značky Jinlingguan společnosti Yili získal ve Spojeném království cenu za mezinárodní inovaci

Datum: 26.11.2019
Peking 26. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Jinlingguan, značka produktů sušené kojenecké výživy čínského giganta mlékárenského průmyslu společnosti Yili, získala ve středu na pření světové potravinové výstavě Food Matters Live cenu za „Inovativní sušené mléko...
Peking 26. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Jinlingguan, značka produktů sušené kojenecké výživy čínského giganta mlékárenského průmyslu společnosti Yili, získala ve středu na pření světové potravinové výstavě Food Matters Live cenu za „Inovativní sušené mléko pro kojence 2019" za svůj špičkový organický produkt Seine Mouiller. Jako jedna z nejuznávanějších, nejrozsáhlejších a mezinárodně nejvýznamnějších potravinářských akcí v Evropě Food Matters Live ve Spojeném království spojila potravinářské společnosti z celého světa. Letos se v Londýně sešlo více než 20 000 odborníků, aby diskutovali o vývoji a budoucnosti zdravého potravinářského průmyslu. „Seine Mouiller" pochází z mongolštiny a znamená „nejlepší ranč". Po uvedení na trh byla značka široce preferována nejen na trhu, ale také odborníky z průmyslu, s přísnějšími standardy kvality produktů, menším počtem manuálních zásahů a přísnějším systémem kontroly. Hlavním důvodem, proč produkt Seine Mouiller mohl ve středu vyniknout mezi mnoha předními světovými značkami potravin, jsou jeho diferencované receptury a inovace. Kromě 132leté dánské organické farmy jako svého výhradního zdroje mléka Seine Mouiller revolučně přidává kombinaci probiotik BID a probiotik GOS + FOS spolu s inovativní kombinací proteinů α + β, které dětem pomáhají lépe vstřebávat výživu. Společnost Yili je průkopníkem ve výzkumu kojeneckého mléka od roku 2003. V roce 2007 vytvořila speciální databázi, která dosud shromáždila miliony údajů o výživných látkách v mateřském mléce. V roce 2014 vytvořila výzkumné a vývojové středisko s Wageningen University v Nizozemsku, známé jako „Food Valley", které bylo v roce 2017 transformováno na Yili Innovation Center Europe. Založení tohoto inovačního centra bylo milníkem jeho výzkumu mléka a zdokonalování receptur. V budoucnu se bude společnost Yili dále centrálně zaměřovat na inovace, nadále se bude soustřeďovat na kvalitu a zdroje a podporovat vysoce kvalitní rozvoj čínského kojeneckého mléka a bude usilovat o vybudování „globální zdravé ekologie". Původní odkaz: https://en.imsilkroad.com/p/309553.html?from=singlemessage&isappinstalled=0 Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1034210/Yili_Jinlingguan_award.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1034209/Jinlingguan_Seine_Mouiller.jpg KONTAKT: Jingyan Gao, +86-13552905167
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.