Nezapomínejme na české tradice, nabádá Manufaktura

Datum: 15.11.2019
Praha 15. listopadu 2019 (PROTEXT) - Vánoce představují nejkouzelnější část roku, magický čas plný rituálů, zvyků a blízkosti, kdy vzpomínky ožívají a nostalgie sílí. Vánoce a tradice zkrátka patří k sobě. Manufaktura českou tradici miluje. Originální řemeslné...
Praha 15. listopadu 2019 (PROTEXT) - Vánoce představují nejkouzelnější část roku, magický čas plný rituálů, zvyků a blízkosti, kdy vzpomínky ožívají a nostalgie sílí. Vánoce a tradice zkrátka patří k sobě. Manufaktura českou tradici miluje. Originální řemeslné výrobky a hračky se skutečným příběhem nabízí ve svých prodejnách v historickém centru Prahy již od roku 1991. Česká značka, letos již po třetí, v předvánočním období rozšiřuje sortiment na e-shopu manufaktura.cz o sekci "české Vánoce". V této kategorie zprostředkuje nákup vybraných unikátních výrobků tradiční české řemeslné tvorby a originálních českých hraček i mimopražským. Výjimečné předměty, nejen s vánoční tématikou, ozdobí interiéry, přivolají vzpomínky a vyčarují úsměv na tváři. Produkty, ve kterých se skrývají hodiny a hodiny ruční práce, jsou vyráběny tradičními řemeslnými postupy a vnesou do všech domovů atmosféru starých časů. Manufaktura již desítky let sdružuje přes 250 drobných řemeslníků, bývalých mistrů lidové tvorby, Nositelů tradice a menších českých firem, jejichž výrobky představuje široké veřejnosti. Zajištěním pravidelného odbytu a spoluprací při vývoji, designu a ochraně jejich produktů tak napomáhá udržení unikátních řemeslných technik, které by jinak zanikly. "Vpusťte do svých domovů českost a autentičnost a zavřete dveře anonymním ozdobám a dekoracím z Asie, které k nám zbytečně putují přes celý svět, a na krásné a výjimečné lokální a tradiční produkty kvůli nim zapomínáme. Podpořte s námi českou tradici a řemesla, má to smysl," říká Bára Kadičová, marketingová ředitelka Manufaktury. Kontakt: Bára Kadičová, marketingová ředitelka Manufaktura e-mail: bara.kadicova@manufaktura.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.