Společnost Yili zahájila projekt "Yili Future Intelligence and Health Valley" pro propagaci zdravého průmyslu

Datum: 13.11.2019
Peking 13. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský mlékárenský gigant, společnost Inner Mongolia Yili Industrial Group, v neděli zahájila projekt "Yili Future Intelligence and Health Valley" v Chöch chotu, hlavním městě Vnitřního Mongolska, autonomní oblasti v severní...
Peking 13. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínský mlékárenský gigant, společnost Inner Mongolia Yili Industrial Group, v neděli zahájila projekt "Yili Future Intelligence and Health Valley" v Chöch chotu, hlavním městě Vnitřního Mongolska, autonomní oblasti v severní Číně, usilující o posílení zdravého průmyslu v regionu. Nově zahájený projekt inteligentního údolí je rozsáhlý komplexní projekt integrující průmysl, město a cestovní ruch, jehož cílem je vybudovat obyvatelný region, kde je dobře chráněno životní prostředí. Hlavní počáteční oblast tohoto údolí se rozkládá na ploše 1000 hektarů, je zaměřená na mlékárenský průmysl a bude udržovat součinnost s celkovým plánováním regionálního rozvoje, aby vytvořila komplexní průmyslový systém integrující výrobu, vysokou školu, výzkum, kulturu, cestovní ruch, podnikání a bydlení. Podle plánu rozvoje se očekává, že investice do hlavní počáteční oblasti projektu přinesou do průmyslového řetězce ekonomický příspěvek ve výši nejméně 240 miliard jüanů a vytvoří asi 60.000 pracovních míst, což usnadní cílené zmírnění chudoby v regionu. Ai Lihua, místopředseda lidové vlády autonomního regionu Vnitřní Mongolsko, se velmi pochvalně vyjádřil o tomto projektu a uvedl, že je významným krokem k podpoře komplexního zdokonalení průmyslu s cílem vybudovat vysoce kvalitní ukázkové podniky rozvoje v celém regionu. Pan Gang, předseda představenstva společnosti Yili Group, prozradil, že se Yili spojí se zahraničními partnery a využije efekt průmyslových klastrů k vybudování zeleného, inteligentního, digitalizovaného a mezinárodního údolí zdraví v regionu, revitalizaci čínského mlékárenského průmyslu a také k podpoře energického rozvoje aktivit v oblasti globálního zdraví. Na zahajovacím ceremoniálu projektu podepsala společnost Yili Group dohodu o partnerské spolupráci průmyslových řetězců se svými globálními partnery, což přinese novou dynamiku vysoce kvalitnímu ekonomickému rozvoji Vnitřního Mongolska. Projekt Yili Future Intelligence and Health Valley bude novým "Silicon Valley" globálního zdravého průmyslu, který podpoří revitalizaci čínského mlékárenského průmyslu, posílí vysoce kvalitní ekonomický rozvoj autonomního regionu a povede rozvoj globálního zdravého průmyslu. Odkazy na fotografie: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=350555 Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1027524/Yili_Future_Intelligence_and_Health_Valley.jpg KONTAKT: Paní Liu, Tel: +86-10-63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.