Realitu na trhu práce zobrazí projekt ProScreen

Datum: 06.11.2019
Praha 5. listopadu 2019 (PROTEXT) - Projekt ProScreen společnosti Melioro systems zobrazuje realitu na trhu práce Analýzu situace na trhu práce v ČR se zaměřením na nejobsazovanější pozice, od manuálních po nižší administrativu, nabízí od konce října zákazníkům projekt...
Praha 5. listopadu 2019 (PROTEXT) - Projekt ProScreen společnosti Melioro systems zobrazuje realitu na trhu práce Analýzu situace na trhu práce v ČR se zaměřením na nejobsazovanější pozice, od manuálních po nižší administrativu, nabízí od konce října zákazníkům projekt ProScreen společnosti Melioro systems s.r.o.. Jako jediný v ČR zobrazuje aktuální realitu na trhu práce. "Na základě prověřené sady dotazů získáváme data o odměňování, benefitech, pracovních úvazcích a další údaje. Celkově je hodnoceno víc než 90 parametrů, které čerpáme jak z internetu, tak z telefonických rozhovorů s náboráři," vysvětlila jednatelka společnosti Melioro systems Miroslava Pivrncová a zdůraznila, že veškeré údaje o prověřovaných společnostech jsou ve zprávách pro klienty anonymizovány. Analýzy ProScreen využijí společnosti, které chtějí znát mzdovou politiku konkurence, personální a developerské společnosti. Těžit z něho mohou ale také podniky, které hodlají v Česku expandovat. ProScreen jim pomůže správně nastavit systém odměn pro efektivní získání zaměstnanců v dané lokalitě. "Rozhodli jsme se založit projekt ProScreen především proto, že v ČR neexistovala analýza, která by odpovídala realitě a zpracovávala aktuální data z mnoha firem. Momentálně jsme analyzovali přes 1100 společností a přes 2300 inzerátů. Každým dnem přibývá zhruba 60 nových společností a zaměřujeme se na celou ČR," uvedla Miroslava Pivrncová. Více se dozvíte na stránkách www.proscreen.cz KONTAKT: Miroslava Pivrncová e-mail: miroslava.pivrncova@proscreen.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.