Nové vybavení pro Vaše obydlí

Datum: 30.11.2011

Chystáte se obměnit nábytek i další vybavení Vašeho domu? Pokud ano, máme pro Vás několik skvělých tipů.

Pokud máte domácího mazlíčka a zároveň uvažujete o výměně Vaší sedačky, pak pro Vás bude ideální volbou kožená sedací souprava. Snadno se udržuje a je velmi odolná. Jedny z nejkvalitnějších sedaček prodává např. Nábytek Chodura. Tato firma nabízí luxusní, masivní kožené sedací soupravy, kožené sedačky Brazil v různých velikostech za skvělou cenu. Kožené sedačky jsou vyrobeny z hovězí italské kůže vynikající jakosti a jsou vykládány dubovým dřevem. Můžete si vybrat z velkého množství barevných odstínů. V této prodejně si jistě vybere i ten nejnáročnější zákazník.

 

Jestli spíše toužíte po nové posteli, protože ta Vaše je nepohodlná a třeba vrže, zkuste se porozhlédnout třeba v e-shopu Postele-eshop.cz. Najdete zde postele, matrace i rošty od firem: Aksamite, Ahorn, Dřevočal, Jelínek, Moom Collection a Vicso-Pro. Můžete si vybrat postel např. z masivu, kovu nebo kombinaci masiv-kov. U postelí lze také zvolit barvu moření. Při výběru postele se také zaměřte na výběr roštu. Rošt je srdcem postele a cestou k pohodlnému spánku. Rošt vybírejte nejen podle maximální nosnoti, ale také podle výšky roštu a počtu lamel.

 

A teď trochu z jiného soudku, v případě, že toužíte spíše po renovaci oken a zejména parapetů, zkuste se mrknout do e-shopu: E-parapety.cz. Najdete zde parapety pozinkované, hliníkové, plastové i dřevotřískové. K dispozici máte velkou škálu barev, ze kterých můžete vybírat. Všechny parapety jsou ve skvělých cenových relacích, takže si je může dovolit opravdu každý a vyplatí se i do velkého domu, kde je spousta oken.

 

Pokud chcete zvolit spíše ekonomičtější variantu vnějších parapetů, doporučujeme pozinkový venkovní parapet, který je ekonomicky nejlevnější variantou. Montáž je stejná jako u hliníkových parapetů. Povrch pozinkových parapetů je proti mechanickému poškození opatřen plastovou folií, která se po montáži odstraní.

 

Co se týká parapetů vnitřních, jsou v dnešní době nejvýhodnější plastové parapety, které oplývají těmito přednostmi: vynikající stálost barev jednotlivých dekorů, vysoká pevnost a tuhost nosného materiálu, mechanická odolnost vrchního laminátu, díky nosu překryje spáru mezi omítkou a parapetem, odolnost vůči běžným chemikáliím, dlouhá životnost, vlhkuodolné provedené, malá tepelná roztažnost, příznivá cena a také velký výběr dezénů.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.