Tip na nejmodernější matrace dnešní doby

Datum: 12.09.2011

Někteří z nás si jistě ještě dnes vzpomenou na svá dětská léta a prázdninové spaní u babičky na tvrdé či jinak nepohodlné staré matraci, která strašně vrzala. Za tu dobu naštěstí vývoj matrací značně pokročil a tak si dnes můžeme vybrat přesně ty matrace, které nám vyhovují.

Pryč už jsou dny, kdy jsme se budili rozlámaní a ne moc dobře vyspaní a i když nebyl zrovna pracovní den, raději jsme si nepoleželi, protože nás z postele bolelo celé tělo. Dnes ale žijeme v moderní době, vše okolo nás prošlo dlouholetým vývojem a modernizací a není tomu ani jinak v případě matrací, právě na těch si dala moderní doba hodně záležet, protože spánek je dnes pro každého člověka velmi důležitou součástí života.

Mezi nejmodernější z nich patří latexové matrace, matrace z PUR pěny a lazyfoam matrace, neboli matrace z líné pěny. Matrace z PUR pěny jsou velmi pohodlné, vyrábí se z několika vrstev, to aby byla co nejpohodlnější a nejpřizpůsobivější pro tvar lidského těla. Vyrábí se za studena bez přítomnosti formaldehydu a jiných škodlivin, naopak za přítomnosti vody, tím je uzpůsobena větší vzdušnost než u běžných PUR pěn. Takovéto matrace lépe odvětrávají absorbovanou vlhkost, tím se sníží možnost napadení materiálu roztoči. Díky PUR pěně a způsobu skládání různých vrstev je zvýšena pevnost a pružnost matrace. Tyto matrace jsou velmi vhodné na pevné či lamelové rošty a vyznačují se vysokou životností a ortopedickými vlastnostmi, které jsou na vynikající úrovni. Dalším skvělým tipem na pohodlnou matraci jsou Lazyfoam matrace. Tyto matrace patří mezi ty naprosto nejmodernější a výzkum použitých materiálů sahá až k vesmírným výzkumům NASA. Jsou to tak zvané matrace z líné pěny, vhodné taktéž na pevné i lamelové rošty. Takovéto matrace se vyznačují unikátními vlastnostmi, mezi které bezesporu patří hlavně efekt kopírování lidského těla na základě jeho váhy, ale také další vlastnost, kterou tento materiál skrývá a tou je kopírování teploty lidského těla.

Ložnici je také třeba vybavit kvalitními dveřmi, aby nás nerušil hluk z ostatních místností a netáhlo na nás. Kvalitní interierove dvere nabízí třeba firma Zlomek.sk, u které si jistě vybere z jejich široké nabídky každý.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.