Růžové sny díky nové matraci

Datum: 25.08.2011

Zdá se Vám Vaše matrace už proleželá a probouzíte se rozlámaní a s bolavými zády? Pak je čas na novou matraci.

Dnešní trh nabízí širokou škálu matrací od různých výrobců a výběr z několika druhů materiálu. Při výběru matrace nesmíme zapomenout, na jakou zátěž bude matrace používána, podle vybrané matrace poté vybíráme pod matraci rošt. Matrace samozřejmě musí rozměrově přesně pasovat do Vaší postele.

Nejdůležitější při výběru matrace je tuhost. Vždycky je dobré předem vědět, zda máme radši měkkou, nebo naopak tvrdou matraci. Pokud je to možné, je ideální si tuhost matrace vyzkoušet přímo v prodejně – nejlíp tak poznáte, jestli se Vám na ní leží dobře nebo se příliš propadáte či je na Vás moc tvrdá.

Pokud ještě nejste rozhodnutí, zda preferujete měkčí či tvrdší matraci, ideální volbou pro Vás může být matrace ze studené pěny Sofia. Tato matrace obsahuje jádro, které je složeno ze dvou studených pěn, různých tuhostí, což umožňuje použití obou stran matrace (z jedné strany je matrace měkčí, z druhé tužší). Tuto matraci mohou používat ženy i muži.

Pokud uvažujete i nad tím, kam uložíte hosty, když někdy zůstanou přes noc a další postel se Vám do bytu již nevejde, je dobré se poohlédnout po kvalitní sedací soupravě, která může zrovna plnit funkci i jako příležitostná postel pro Vaše známé. Výborné kožené sedací soupravy můžete sehnat např. ve firmě pana Chodury, který se na tyto sedačky specializuje.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.