Vybavení pro Váš byt či dům

Datum: 25.08.2011

Hledáte vybavení pro Vaše nové obydlí? Nebo chcete předělat svůj byt na modernější? Pak pro Vás máme několik tipů.

Pokud sháníte nábytek, určitě se podívejte na stránky firmy Nábytek Chodura. Najdete zde velký výběr holandského a rustikálního nábytku - nový, použitý i repasovaný. Objevíte zde např. stoly, židle, ložnice, vitríny, skleníky, sedací soupravy, konferenční stoly a další bytové doplňky. Holandský nábytek Ostrava nabízí u sedacích souprav velký výběr barev kůží, dřeva a potahů. Také u stolů a židlí zde naleznete velký výběr barev, typů, velikosti a potahů. V případě, že uvažujete o výměně podlahy, můžete si zvolit z několika typů povrchu. Na trhu naleznete např. plovoucí podlahy, dále lepené, dřevěné, laminátové, bambusové či korkové podlahy a mnoho dalších. Plovoucí laminátové podlahy nabízí např. firma Parador. Tyto podlahy jsou určeny výhradně do interiéru, zejména do obývacího pokoje, jídelny a kuchyně. Kvalitní podlaha poskytuje záruku nezávadnosti, trvanlivosti a pěkného vzhledu po dlouhou dobu. Co se týká např. vybavení kuchyně, určitě by Vám zde neměl chybět odšťavňovač. Jedním z těch kvalitnějších je např. odšťavňovač 4010 Catler. Tento výrobek je nejen efektivním domácím spotřebičem, ale díky svému modernímu vzhledu také elegantním doplňkem každé kuchyně. Příprava čerstvých ovocných a zeleninových šťáv je s tímto odšťavňovačem výjimečně snadná a rychlá, takže si čerstvý džus můžete dopřát každý den. Široký plnicí otvor o průměru 84 mm je o 25 % větší než u běžných odšťavňovačů a umožňuje tak snadnější, rychlejší a bezpečnější vložení ovoce nebo zeleniny bez pracného krájení.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.