Obrazové rámy a rámování obrazů ve Frame-it

Datum: 07.02.2011

Na světě existují zákazníci, kteří jsou takřka neustále nespokojení. A je to dobře, protože právě pro ně se vytvářejí opravdu kvalitní služby, jako je například i Frame-it.

O co se jedná? Jistě nebude příliš mnoho oborů a oblastí, kde Frame-it náročné zákazníky uspokojí, vlastně je pouze jediný, a tím je rámování obrazů. Frame-it je totiž rámařství nového střihu. V obchodě naleznete především obrovskou škálu obrazových rámů od nejrůznějších výrobců, v rozličných provedeních i mnoho použitých materiálů. Naleznete zde vedle sebe rámy na dětské kresby, rámy na obrazy s paspartou a sklem, obrazové rámy na malby na plátně – široké profily, vysoké profily, hranaté i kulaté, zkrátka obrazových rámů pro Vaše zarámování obrazů kam až oko dohlédne.

Když se budete dívat pozorně, uvidíte rámy hliníkové i dřevěné, rámy v designu přírodního dřeva, obrazové rámy lakované i mořené, rámy křiklavě barevné i v tlumených barvách. Naleznete zde decentní rámečky, filigránní obrazové rámy i extravagantní rámečky na fotky. Zkrátka pro každého něco.

Do nabídky Frame-it ale nepatří pouze široký výběr obrazových lišt, rámečků na fotky apod. ale především skvělé poradenství a servis. To je totiž právě jeden z hlavních důvodů, proč je tak často a tolik zákazníků rámařství nespokojených. Dočkáte se zde odborného poradenství při výběru rámu, a pokud si nebudete jistí, klidně Vám Váš obraz i s novým rámem v počítači virtuálně namontují do Vašeho bytu k náhledu.

Myslíte si, že budete nespokojení? Myslím, že ne…

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.