IKEA Brno rozeslala nejvíc katalogů ve své historii, získalo ho 370 tisíc domácností

Datum: 26.09.2010

Brněnská IKEA rozeslala 370 000 katalogů do domácností po celé jižní Moravě, což je o 20 000 kusů více než loni. Zájemci, kteří nedostali katalog novinek pro rok 2011 do schránky, si mohou výtisk vyzvednout přímo v IKEA Brno. Obchodní dům s nábytkem letos snížil ceny nejvíce za uplynulých pět let. 

Katalog IKEA 2011, který představuje sortiment nábytku a bytových doplňků včetně letošních novinek, distribuovala brněnská pobočka v průběhu celého září přímo do domů svých zákazníků. Výtisky byly rozeslány do okolí jihomoravské metropole i do části Olomouckého a Zlínského kraje. Nový katalog bude již od zítřka 27. září 2010 k dispozici zdarma také v prostorách obchodního domu, kde si budou moci návštěvníci rozebrat 45 000 výtisků. 

Zájem o nákup nábytku nezastavila ani hospodářská krize a naše společnost zaznamenává stálý nárůst zákazníků. V důsledku toho každým rokem navyšujeme náklady tisku katalogu tak, aby se dostal do co největšího počtu zákazníků. I přesto je poptávka vyšší než celkový náklad,“ sdělila Dagmar Juřičková, marketingová manažerka IKEA Brno, s tím, že letos poprvé mohou zákazníci kromě tištěné verze katalogu a verze na webových stránkách získat i elektronickou podobu pro iPhone.
 
Švédský obchodní dům IKEA pro nadcházející sezónu 2011 výrazně snížil ceny vybraného nábytku a bytových doplňků. Ceny produktů v novém katalogu poklesly v průměru o 6 %, což je nejvíce od roku 2005. Slevy se týkají především kuchyní, šatních skříní, matrací, sedacích souprav a nábytkových sestav do obývacích pokojů.  
 
„Ceny se nám podařilo snížit díky neustále rostoucímu počtu zákazníků společnosti IKEA. Více zákazníků totiž znamená možnost produkce nábytku ve větším objemu a vyšší efektivitu výroby a logistiky, což přináší nižší cenu při zachování kvality,“ vysvětlila Dagmar Juřičková z brněnského obchodního domu IKEA. „Ceny produktů v novém katalogu jsou sníženy dlouhodobě,“ doplnila Juřičková.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.