Viktorka Žižkov chce do první trojky, hrát bude v azylu

Datum: 21.08.2020
Praha 21. srpna 2020 (PROTEXT) - FK VIKTORIA ŽIŽKOV zahájil nový fotbalový ročník postupem do druhého kola MOL Cupu a sportovním cílem pro nadcházející sezonu ve F:NL je umístění v první trojici. Vedení klubu proměnilo v letní přestávce hostování několika hráčů v...
Praha 21. srpna 2020 (PROTEXT) - FK VIKTORIA ŽIŽKOV zahájil nový fotbalový ročník postupem do druhého kola MOL Cupu a sportovním cílem pro nadcházející sezonu ve F:NL je umístění v první trojici. Vedení klubu proměnilo v letní přestávce hostování několika hráčů v dlouhodobé smlouvy (Březina, Řezáč), prodloužilo kontrakt s Jakubem Urbancem a kádr posílilo jak o zkušené hráče (Pudil, Zoubele, Pázler), tak i kvalitní mladou krev (Auer, Sixta, Skopec, Richter a další). Viktorka odehraje minimálně podzimní část sezony v azylu na severu Prahy na stadionu SK Prosek. Souběžně se startem soutěže začnou stavební úpravy na jejím domovském stánku na Žižkově. Stejně jako v minulé sezoně si klub nachystal pro své fanoušky několik překvapení. Kontakt: Pavel Werner, mluvčí FKVŽ, e-mail: werner@fkvz.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.