Vyšel PRŮVODCE EMOČNÍM MANAGEMENTEM a praktický SOUBOR HER A AKTIVIT pro pracovníky s mládeží

Datum: 17.08.2020
Praha 17. srpna 2020 (PROTEXT) - Elektronická příručka „Průvodce emočním managementem“ se zaměřuje hlavně na pracovníky s mládeží. Popisuje, jak emoce na člověka působí a jaké to má důsledky při práci s mladými lidmi. Čtenáři nabízí konkrétní aktivity a cvičení,...
Praha 17. srpna 2020 (PROTEXT) - Elektronická příručka „Průvodce emočním managementem“ se zaměřuje hlavně na pracovníky s mládeží. Popisuje, jak emoce na člověka působí a jaké to má důsledky při práci s mladými lidmi. Čtenáři nabízí konkrétní aktivity a cvičení, jak zvýšit vnímavost vůči vlastním emocím, jak se naučit emoce zpracovávat a jak zlepšit své schopnosti naslouchat ostatním. Doplňuje ji praktická příručka s popisem různých cvičení zaměřených na práci s emocemi. Najdete v ní inspiraci (nejen) pro táborové aktivity. Publikace jsou zdarma ke stažení na webech http://www.socraticdialogue.org/youth-emo/ a vznikly díky spolufinancování z programu Evropské Unie Erasmus+. Hry a aktivity: https://bit.ly/emo-aktivity Průvodce emočním managementem: https://bit.ly/emo-guide Kontakt: Lucie Winklerová https://www.socraticdialogue.org/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.