Dražba ochranných známek bojových sportů

Datum: 10.08.2020
Praha 10. srpna 2020 (PROTEXT) - Dne 15. září 2020 se budou dražit ochranné známky Oktagon, FIGHT NIGHT GLOBAL, FIGHT NIGHT WEST a ABSOLUTE CHAMPIONSHIP BERKUT. Předpokládá se zejména dražební boj o Oktagon, který užívá největší Česko-Slovenská organizace bojových sportů. Známka...
Praha 10. srpna 2020 (PROTEXT) - Dne 15. září 2020 se budou dražit ochranné známky Oktagon, FIGHT NIGHT GLOBAL, FIGHT NIGHT WEST a ABSOLUTE CHAMPIONSHIP BERKUT. Předpokládá se zejména dražební boj o Oktagon, který užívá největší Česko-Slovenská organizace bojových sportů. Známka je oceněna na téměř 3 mil. Kč.
Vlastníkem ochranných známek je společnost HACK LENDING SE v likvidaci. Jedná se o skutečný "zásek" (anglicky hack) zejména do organizace OKTAGON MMA, která pořádá mediálně velmi sledované eventy. Loni v listopadu se uskutečnil OKTAGON 15 jako duel bojovníků Karlose Vémoly vs Attily Végha ve vyprodané O2 aréně v Praze. V letošním roce se plánované akce z důvodu korona viru přesunuly na září a říjen (viz www.oktagonmma.cz). Zatímco Oktagon je ochranná známka platná pouze v ČR, pak FIGHT NIGHT GLOBAL je již evropská ochranná známka. I to je dobrý "zásek", protože tuto ochrannou známku užívá jedna z největších ruských organizací bojových sportů. Pořádá zejména ve městech bývalého SSSR turnaje špičkových bojovníků (viz www.fightnights.ru). V roce 2018 uspořádala event "Fight Nights Global 84" i v Bratislavě. FIGHT NIGHT WEST je také evropská ochranná známka. Je užívána pro turnaje bojových sportů v Karlových Varech. Poslední gala večer se uskutečnil loni říjnu jako "MMA Fight Night West 5" v Grandhotelu Ambassador v Karlových varech (viz FB: fight.night.west). ABSOLUTE CHAMPIONSHIP BERKUT je dnes již neužívaná evropská ochranná známka. Možná osloví pamětníky začátků bojových sportů. Původně šlo o aktivity Mairbeka Khasieva, sportovního aktivisty, který v roce 2009 v Grozném založil Klub bojů Berkut. V září 2018 Mairbek Khasiev převedl všechny aktivity na ABSOLUTE CHAMPIONSHIP AKHMAT (viz www.aca-mma.com). Dražební boj o Oktagon začne v úterý dne 15. září 2020 v 15:00 na www.prodej-drazbou.cz. Téhož dne v 16:00 začne dražební klání o FIGHT NIGHT GLOBAL. Vše je možné sledovat online na výše uvedeném portálu Prodej-drazbou.cz. Kontakt: Dražebník: BFT Management, a.s., e-mail: drazby@bftm.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.