Letní shakespearovské slavnosti s nano ochranou

Datum: 06.08.2020
Praha 6. srpna 2020 (PROTEXT) - Od 21.7.2020 začal aktuální ročník Letních shakespearovských slavností, který je díky okolnostem spojených s koronavirem o trochu kratší, ale i tak se diváci mohou těšit na populární hry v podání českých a slovenských herců. Agentura SCHOK...
Praha 6. srpna 2020 (PROTEXT) - Od 21.7.2020 začal aktuální ročník Letních shakespearovských slavností, který je díky okolnostem spojených s koronavirem o trochu kratší, ale i tak se diváci mohou těšit na populární hry v podání českých a slovenských herců.
Agentura SCHOK - pořadatel této oblíbené akce pod širým nebem chtěl pro herce i diváky vytvořit nad rámec jeho povinností bezpečnější a čistější prostředí. Před zahájením akce oslovil našeho distribučního partnera v Praze - společnost Nanotechnologie 21 s.r.o. se zájmem o aplikaci funkčních nátěrů v místech, kde dochází k největšímu pohybu lidí na malém prostoru. V místě konání slavností na Pražském hradě nechal aplikovat nejmodernější nano technologii funkčních nátěrů FN NANO (R). Funkčními nano nátěry FN NANO(R) byly ošetřeny toalety a zázemí pro herce. Byla instalována UVA světla pro aktivaci nátěru pro zajištění jeho maximální účinnosti při likvidaci virů, bakterií i nežádoucích pachů.
Libor Gross, umělecký ředitel Slavností vyjmenovává některé z provozních novinek tohoto ročníku: "Asi nejvýraznější změnou v Praze je, že nebudeme půjčovat deky. Nově bude možné si deku přímo na místě koupit. Divákům budou k dispozici stojany s dezinfekcí, kdo bude chtít, může si na místě zakoupit roušku. Hlediště a veškeré další prostory budou pravidelně dezinfikovány moderními technologiemi, mj. např. ošetřeny funkčními nano nátěry." Velmi nás těší zájem o využití čistícího efektu nanonátěrů při příležitosti konání této kulturní akce.
Ředitel společnosti FN-NANO, s.r.o., pan Michal Krabec k tomu dodává: „Strop a stěny, opatřené touto moderní technologií FN NANO (R) v interiérech s vhodně nasvíceným UVA světlem, zajistí účinné čištění vzduchu od nepříjemných pachů, alergenů, virů i bakterií a také od nebezpečných látek, které se vypařují z umělých hmot, nábytku, koberců, čistících prostředků, anebo pronikají do interiéru budovy ze znečištěného venkovního prostředí. Jedním z hlavních důvodů, proč je v současné době tato technologie vyhledávána, je její klíčový benefit. Tím je významné snižování rizika přenosu nákaz infekcí vzduchem až o 70 %. Technologie FN NANO® tak nastoluje nový vyšší standard ochrany obyvatelstva. Je to ryze česká, patentovaná a jediná certifikovaná a dlouhodobě praxí ověřená technologie. Funkce samočistícího nátěru FN NANO(R) jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu - fotokatalýze. Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických látek a jedna aplikace vydrží 10 let i více.“ Věříme, že se k tomuto příkladu postupně přidají i další pořadatelé kulturních i jiných akcí, kteří budou chtít ochránit jak své hosty, tak i své zaměstnance, a že tento případ neujde pozornosti lidí zodpovědných za preventivní ochranu veřejného zdraví na MZČR. Technologie jsou jediná cesta, jak zlepšit náš život a být připraveni na nečekané situace (další pandemie nebo případné restrikce). Toto preventivní opatření významně snižuje riziko přenosu infekčních chorob vzduchem. Je krásné se bavit, uvolnit se, mít jistotu a klid bezpečnějšího prostředí.
Kontakt: e-mail: fn@fn-nano.com nebo Blanka Zajíčková, e-mail: zajickova@fn-nano.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.