Kniha Cesta za svobodou vyjde v češtině

Datum: 05.08.2020
Praha 5. srpna 2020 (PROTEXT) - Kniha Cesta za svobodou o vztahu Harryho a Meghan vyjde v češtině Pravdivý příběh britského prince Harryho a americké herečky Meghan se pod názvem Cesta za svobodou objeví na knižních pultech u nás začátkem září, tedy v rekordním čase. Jen...
Praha 5. srpna 2020 (PROTEXT) - Kniha Cesta za svobodou o vztahu Harryho a Meghan vyjde v češtině Pravdivý příběh britského prince Harryho a americké herečky Meghan se pod názvem Cesta za svobodou objeví na knižních pultech u nás začátkem září, tedy v rekordním čase. Jen necelý měsíc po světové premiéře vydání biografie Finding Freedom, která se chystá na 11. srpna. "Platí pravidlo, že žádný člen britské královské rodiny nesmí oficiálně autorizovat svou biografii," uvádějí v prologu své knihy Omid Scobie a Carolyn Durand, kteří se dlouhodobě specializují na dění v královské rodině. V tomto duchu se proto neslo i oficiální prohlášení mluvčího páru: "Kniha je založena na vlastních dojmech autorů a na jejich vlastním nezávislém zpravodajství." Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se sice na vzniku této knihy osobně nepodíleli, ovšem oba novináři jsou velice dobře informovaní, neboť Harryho a Meghan doprovázeli na stovkách společenských akcí, pracovních cestách i turné. Rovněž vycházeli z rozhovorů s přáteli, důvěryhodnými zaměstnanci, vyššími dvořany a jedinci z užšího okruhu Sussexů. Jak autoři dodávají, v knize se snažili "vytvořit intimní a přesné vyobrazení opravdu moderního královského páru, který vždy zůstal věrný vlastnímu přesvědčení, ať už si svým rozhodnutím vysloužil chválu, nebo kritiku". Odhalují také neznámé detaily událostí od jejich zasnoubení, přes svatbu a narození syna Archieho, až po udivující rozhodnutí opustit roli členů královské rodiny. Přitom vyvracejí mnohé klepy a mylné dohady, které pronásledují dvojici na obou stranách oceánu. Netrpělivě očekávaný a zasvěcený pohled do zákulisí se přesně jmenuje Cesta za svobodou, Harry a Meghan a vznik moderní královské rodiny. "Přečetl jsem rukopis už několikrát a pokaždé jsem nacházel zjevné důkazy, že nikdo v královské rodině není výhradně kladný, nebo záporný hrdina. Právě finišujeme, aby se česká verze dostala do rukou čtenářů ve středu 2. září," upřesnil David Kaps, manažer nakladatelství Baronet (www.baronet.cz), které knihu u nás vydává. Bude mít 336 stran textu, 16 stran barevné obrazové přílohy a bude vázaná s přebalem. Kontakt: Marcela Jurčíková, tel.: 602 251 378, e-mail: aspecto@volny.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.