Průmyslový palác zažije festival jógy

Datum: 13.07.2020
Praha 13.července 2020 (PROTEXT) - 18.7. 2020 to bude na den přesně, kdy Šrí Mátadží, zakladatelka sahadža jógy a nominantka na Nobelovu cenu míru, navštívila před třiceti lety Průmyslový palác na Výstavišti, ve kterém udělala svou první přednášku na území dnešní České...
Praha 13.července 2020 (PROTEXT) - 18.7. 2020 to bude na den přesně, kdy Šrí Mátadží, zakladatelka sahadža jógy a nominantka na Nobelovu cenu míru, navštívila před třiceti lety Průmyslový palác na Výstavišti, ve kterém udělala svou první přednášku na území dnešní České republiky. Toto výročí je navíc umocněné tím, že v roce 2020 současně slaví sahadža jogíni ve více než 130 zemích světa padesát let od založení sahadža jógy. Proto 18.7. proběhne v Průmyslovém paláci ve střední hlavní hale Festival 50/30 s bohatým programem, na který je zvána široká veřejnost. A protože je to oslava, vstupné se neplatí! V rámci programu můžete čekat několik koncertů živé hudby, převážně indického směru, ale těšit se můžete i na pop rock. Součástí budou rovněž taneční vystoupení, přednášky, promítání krátkých dokumentů a praktické ukázky meditace. Budete si moci vyzkoušet malování hennou, zúčastnit se tanečního nebo meditačního workshopu, a mnoho dalšího. Pro naše nejmenší bude připraven dětský koutek. Kromě pestrého kulturního zážitku si odnesete informace o meditaci sahadža jógy a jejích účincích na lidský organismus, i jejím praktickém využití v každodenním životě. Program Festivalu 50/30 najdete na webu wemeditate.cz/festival-50-30
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.