Smrt půvabného média – detektivka ze staré Vídně

Datum: 25.06.2020
Praha 25. června 2020 (PROTEXT) - Násilná smrt krásné dívky, záhada zamčeného pokoje, originální jedinci jako podezřelí, napínavý příběh vsazený do atmosféry doby počátků psychoanalýzy ve Vídni Frank Tallis Smrt půvabného média Detektivka ze staré Vídně ...
Praha 25. června 2020 (PROTEXT) - Násilná smrt krásné dívky, záhada zamčeného pokoje, originální jedinci jako podezřelí, napínavý příběh vsazený do atmosféry doby počátků psychoanalýzy ve Vídni
Frank Tallis Smrt půvabného média Detektivka ze staré Vídně Překlad Petra Hesová
Vídeňský policejní inspektor Oskar Rheinhardt je přivolán k nevysvětlitelnému úmrtí proslulého média... Tak začíná detektivka Smrt půvabného média, která je klasickou ukázkou "záhady zamčeného pokoje". A kdo je oběť? Půvabná dívka, která bývala se záhrobím jedna ruka. A kdo je podezřelý? Účastníci duchařského kroužku plného originálních lidí - nevypočitatelný maďarský hrabě se zálibou v omamných látkách, odborník na atypické zámky, aristokratka považující se za vtělení exotického božstva a atraktivní kouzelník.
Policejnímu inspektorovi, který si neví s případem rady, pomáhá přítel, mladý židovský lékař Max Liebermann. Ten je fascinován novými poznatky profesora Freuda a ochotně je dává inspektorovi k dispozici. Zrovna se pod mírným nátlakem rodiny hodlá zasnoubit s přitažlivou, avšak povrchní Clarou, stále více je však fascinován svou pacientkou, inteligentní guvernantkou, které ze záhadných důvodů ochrnula jedna ruka.
Váz., 400 s., 399 Kč ISBN: 978-80-262-1598-1 Nakladatelství: Portál, s.r.o. https://nakladatelstvi.portal.cz/nakladatelstvi/aktuality/100086/smrt-puvabneho-media-detektivka-ze-stare-vidne obchod.portal.cz
ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.