První novou českou komedii hlásí Premiere Cinemas

Datum: 11.06.2020
Praha 11. června 2020 (PROTEXT) - První novou českou komedii hlásí multiplexy Premiere Cinemas Novou českou komedii BOURÁK promítají od čtvrtka 11. června multiplexy PREMIERE CINEMAS v pražské Hostivaři, v Olomouci a Teplicích. V hlavní roli BOURÁKA se představí Ivan TROJAN...
Praha 11. června 2020 (PROTEXT) - První novou českou komedii hlásí multiplexy Premiere Cinemas Novou českou komedii BOURÁK promítají od čtvrtka 11. června multiplexy PREMIERE CINEMAS v pražské Hostivaři, v Olomouci a Teplicích. V hlavní roli BOURÁKA se představí Ivan TROJAN pod režisérkou taktovkou svého bratra Ondřeje Trojana. Návštěvníci se tak opět mohou těšit na novou českou komedii na velkých plátnech. Bourák díky silnému hereckému obsazení a výrazně komediálnímu tématu slibuje zábavu, na jakou jsme se dlouho těšili. PREMIERE CINEMAS navíc pro své návštěvníky přichystalo na svých facebookových stránkách SOUTĚŽ o vstupenky a originální trička k filmu BOURÁK. Příběh komedie BOURÁK se odehrává ve Šlukdorfu, imaginárním městě na severu Čech, kde po revoluci zavřeli všechny fabriky a místo nich se vyrojily nonstop herny, kasina a šlapky. V jednom z těchto nonstopů s automaty pro zoufalce pracuje i Kamila, osmnáctka, která už má života ve městě, kde chcípnul pes, plné zuby. A ještě víc než město ji štve vlastní rodina. Odevzdaná matka a otec, který kšeftuje s vraky aut a říká si BOURÁK. Zastydlý puberťák s otřískaným růžovým Cadillacem, který chodí trsat rock and roll s holkou, co vypadá jako ze starého amerického katalogu na podprsenky. Scénář Bouráka napsal Petr Jarchovský a z námětu na sociální drama vznikla ulítlá černá komedie. Hrají Ivan Trojan, Veronika Marková, Kristýna Boková, Jiří Macháček, Kateřina Winterová, Petra Nesvačilová, Kryštof Hádek a další. Kromě nové komedie Bourák se diváci v PREMIERE CINEMAS mohou těšit i na mnoho dalších filmových titulů. Program multiplexu PREMIERE CINEMAS Praha Hostivař a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz. PREMIERE CINEMAS jsou moderní české multiplexy v Praze Hostivaři, Teplicích a Olomouci. Nabízí zákazníkům největší promítací plátna a nejnovější progresivní projekční techniku - projektory SONY DIGITAL CINEMA 4K a zvukový standart DOLBY SURROUND 7.1., revoluční prostorový zvuk DOLBY ATMOS a také HFR projekce. PREMIERE CINEMAS disponují také kompletní projekcí v rozlišení obrazu 4K. Rozlišení 4K nabízí 4x kvalitnější obraz (4.096 x 2.160 px) než běžná multikina. Multiplexy Premiere Cinemas jsou vybaveny 3D projekcemi nejnovější dostupné technologii SONY DIGITAL CINEMA 3D. Více informací: Petra Horáčková, Premiere Cinemas, petra.horackova@premierecinemas.cz, www.premierecinemas.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.