Originální seriál od Amazonu Regular Heroes (Normální hrdinové) v premiéře 8. května představuje příběhy odvahy z přední linie COVID-19

Datum: 08.05.2020
Culver City (Kalifornie) 8. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Dokumentární seriál o osmi epizodách představí v premiérové epizodě zvláštního hosta Alicii Keys Nové epizody dostupné každý týden na Prime Video představují nové hrdiny, kteří mění svět ve svých lokalitách...
Culver City (Kalifornie) 8. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Dokumentární seriál o osmi epizodách představí v premiérové epizodě zvláštního hosta Alicii Keys Nové epizody dostupné každý týden na Prime Video představují nové hrdiny, kteří mění svět ve svých lokalitách po celé Americe DOSTUPNÉ OBRÁZKY NAJDETE ZDE
PRVNÍ UKÁZKU NAJDETE ZDE

Regular Heroes je osmidílný dokumentární seriál, který vyzdvihuje příspěvky a osobní oběti několika současných ušlechtilých jedinců, kteří při pomoci druhým během krize COVID-19 překračují rámec svých povinností. Seriál má premiéru na Amazon Prime Video v USA, Velké Británii, Kanadě a Austrálii v pátek 8. května. Kromě namíření světel reflektorů na neúnavnou práci hrdinů a podpory jejich úsilí ve městech, jako jsou mimo jiné například New York, Los Angeles, New Orleans, Chicago a Seattle, nabídne seriál podporu a pomoc darováním zboží, poskytováním služeb a podobně, aby mohli nadále pomáhat veřejnosti. Nové epizody seriálu Regular Heroes budou k dispozici každý pátek. Na všech ostatních územích Amazon Prime Video bude mít seriál premiéru 12. května 2020.
V premiérové epizodě seriálu Regular Heroes seznámí rodilá občanka New Yorku a patnáctinásobná zpěvačka Grammy, producentka a autorka Alicia Keys diváky s Trevorem Henrym, Burnellem Cotlonem a Athenou Hayley, protože každý z nich přináší osobní oběti své rodině a veřejnosti. V seriálu navíc zazní dojemná nová píseň Alicie Keys "Good Job". Následující epizody s dalšími talenty a hrdiny budou uvedeny později.
"Tato show je vzrušující !!!". Tak čistá a skutečná! Jsem ráda, že tento seriál nejen podpoří, ale také představí veřejnosti neuvěřitelné lidi jako Trevor, Burnell a Hayley. Jsou to ti, kterým každý večer v 19:00 v New Yorku tleskáme. Jsou to hrdinové. A je mi ctí, že je mohu oslavovat !!," řekla Keys. "Jsme tak hrdí na to, že oslavujeme lidi, kteří se snaží změnit životy lidí ve společnosti. Tato show se inspiruje jednotlivci, kteří slouží ostatním každý den v roce, a v této náročné době ještě více. Jsou to skutečné vzory, a nemůžeme se dočkat, až se podělíme o své příběhy se zákazníky Prime Video," řekla Jennifer Salke, ředitelka Amazon Studios.
Epizoda 1. (8. května 2020): "Nový typ hrdiny" se speciálním vystoupením Alicie Keys. Obsazení:
TREVOR HENRY (NEW YORK CITY)
Trevor Henry, narozený a vychovávaný v Bronxu, je manželem a otcem čtyř dětí, který pracuje jako vedoucí specialista na zásoby na klinice speciální chirurgie. Pracuje na desetihodinové směny v podpoře lékařů a zdravotních sester, protože se věnují nejvážnějším pacientům s nemocí COVID-19 na jednotce. Když Trevor není v nemocnici, pomáhá svým dětem s domácími úkoly, a současně střídá směny se svou ženou, která je také nepostradatelnou pracovnicí v jiné nemocnici v New Yorku.
BURNELL COTLON (NEW ORLEANS) Burnell Cotlon pracuje posledních 10 let jako vedoucí v obchodě Lower 9th Ward v New Orleans. Poté, co hurikán Katrina zničil všechny životaschopné podniky ve městě, Burnell investoval své celoživotní úspory do vybudování obchodu s potravinami - "Burnell’s 9th Ward." Jako jediný obchod s potravinami v okruhu 5 kilometrů slouží Burnell svým zákazníkům, kteří byli zasaženi masivním propouštěním, a to včetně darování potravin potřebným. Jeho životním posláním je dostat Lower 9th Ward zpět na stejnou úroveň jako zbytek New Orleans.
ATHENA HAYLEY (LOS ANGELES) Po překonání bezdomovectví se Athena Hayley, která dělá čest svému příjmení, vydala na pomoc ostatním, kteří se ocitli v podobné situaci. Hayley se nikdy nevzdala. Když se dostala z ulice, pronajala obývací pokoj svého bytu, jen aby mohla vydělávat peníze, které odkládala, a nakonec dokázala založit nadaci "Love My Neighbor Foundation". Posledních pět let slouží Hayley jako rodinný přidělenec obyvatelům nechvalně známé čtvrti Skid Row. Prostřednictvím své organizace pomáhá nasytit a obléknout ty, kdo to potřebují.
Seriál Regular Heroes představí lidi, kteří mění svět ve svých městech a ve společnosti ve všech oblastech života: Zdravotníci a pracovníci na pohotovosti, zaměstnanci obchodů s potravinami, zemědělci, řidiči autobusů, doručovatelé, hygieničtí pracovníci, policisté a další. Pokud vy nebo někdo z vašich známých mění svět a společnost, navštivte stránky Regular-Heroes.com, kde se můžete přihlásit.
Producentem seriálu Regular Heroes je společnost Amazon Studios ve spolupráci se společnostmi Philymack, TyTy & Jay Brown Productions a MGM’s Big Fish Entertainment. Jako výkonní producenti působí Philip McIntyre, John Lloyd Taylor, Laurence "Jay" Brown, Tyran "Ty" Smith, Dan Cesareo, Lucilla D’Agostino a Jordana Starr.
O společnosti Prime Video Prime Video nabízí zákazníkům obrovskou kolekci digitálních videí - vše je k dispozici pro sledování prakticky na jakémkoli zařízení. ● Nabídka Prime Video: Sledujte spoustu populárních filmů a televizních pořadů, oceněné originály Amazonu a další exkluzivní, sportovní a jiné pořady. Sledujte vítěze ceny Emmy Fleabag a Úžasnou paní Maisel, Jacka Ryana od Toma Clancyho, Pozdní noc od Mindy Kaling, Ostrov Guava od Donalda Glovera, Velký nemocný nominovaný na cenu Academy, Troop Zero, The Boys, Homecoming, službu Thursday Night Football a licencovaný a vlastní publikovaný obsah. Prime Video je k dispozici ve více než 240 zemích a teritoriích po celém světě (nabídky a tituly se liší podle lokality). ● Kanály Prime Video: Členové služby Prime Video si mohou přidávat kanály, jako například HBO, Cinemax, STARZ, SHOWTIME, CBS All Access, NBA League Pass a MLB.tv - není třeba stahovat žádné další aplikace, a není nutný žádný kabel. Plaťte pouze za ty, které chcete, a kdykoli je zrušte. Úplný seznam dostupných kanálů si můžete prohlédnout na stránkách amazon.com/channels. ● Pronajmout nebo koupit: Užijte si právě vydané filmy k zapůjčení nebo koupi, celé sezóny aktuálních televizních pořadů, které si můžete zakoupit, a speciální nabídky pouze pro členy Prime. ● Okamžitý přístup: Pomocí stovek kompatibilních zařízení můžete sledovat pořady doma nebo na cestách. Streamujte z webu nebo pomocí aplikace Prime Video na svém chytrém telefonu, tabletu, set-top boxu, herní konzoli nebo na vybraných chytrých televizorech. Úplný seznam kompatibilních zařízení najdete na stránkách amazon.com/howtostream. ● Rozšířené zkušenosti: Každé sledování si užijte na maximum pomocí obsahu kompatibilního s 4K Ultra HD a vysokým dynamickým rozsahem (HDR). Podívejte se na scény ze zákulisí vašich oblíbených filmů a televizních pořadů s exkluzivním přístupem X-Ray access s podporou IMDb. Uložte si je na později pomocí vybraných mobilních stahování pro offline prohlížení.
Prime Video je jen jednou z mnoha výhod členství v Prime, spolu s rychlým doručováním milionů položek na Amazon.com zdarma, neomezeným ukládáním fotografií, exkluzivními nabídkami a slevami a přístupem k hudbě a e-knihám Kindle bez reklam. Chcete-li se zaregistrovat nebo spustit bezplatnou zkušební verzi Amazon Prime, navštivte stránky: amazon.com/prime.
Originální verzi zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200507005887/en/
KONTAKTY PRO PROPAGACI: Pro Amazon Studios: Kristen Hall Kristen.Hall@AmazonStudios.com Pro Philymack: Alexis Rasten Alexis@Philymack.com Pro Big Fish Entertainment: Leslie Oren, Babygrande PR leslie@babygrandepr.com Zdroj: Amazon Prime Video Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.