Reakce na nařízení Bezpečnostní rady státu ze dne 10. 3. 2020

Datum: 11.03.2020
Šumperk 11. března 2020 (PROTEXT) - Jako pořadatel cyklu koncertů Klasika Viva reagujeme na nastalou situaci v souvislosti s nařízením Bezpečnostní rady státu. Ačkoliv nás situace netěší, jsme si naprosto vědomi, že restrikce směrem ke shromažďování většího počtu lidí jsou...
Šumperk 11. března 2020 (PROTEXT) - Jako pořadatel cyklu koncertů Klasika Viva reagujeme na nastalou situaci v souvislosti s nařízením Bezpečnostní rady státu. Ačkoliv nás situace netěší, jsme si naprosto vědomi, že restrikce směrem ke shromažďování většího počtu lidí jsou správnou cestou k zamezení případného dalšího rozšiřování virové nákazy COVID-19.
Rozhodli jsme se proto všechny plánované akce v měsíci březnu zrušit.
Týká se to těchto koncertů cyklu Klasika Viva: 17. března v Jeseníku (Pavel Svoboda - varhany, Iva Kramperová - housle) - přeložen na podzim 29. března v Českém Brodě (Ensemble Inégal) - jednání o dalším postupu 30. března v Šumperku (Motýli Šumperk a Musica Bohemica) - jednání o dalším postupu
Vstupenky zakoupení na koncert v Jeseníku 17. 3. je možné vracet v místě nákupu. Intenzivně jednáme o případných náhradních termínech. V nejbližší době Vás budeme informovat, jak naložit s již zakoupenými vstupenkami.
O vývoji situace budeme informovat. Děkujeme za pochopení a zachovejte nám přízeň.
Za pořadatelský tým Klasika Viva: MgA. Roman Janků, dramaturg cyklu e-mail: roman@agenturajd.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.