Čurají ryby? Proč nám chutnají chipsy? a nyní Cože??

Datum: 09.03.2020
Praha 9. března 2020 (PROTEXT) - To jsou názvy (části názvů) unikátních knih, které se poutavou formou snaží přiblížit fyziku a biologii člověka. Autorem je Petr Stohwasser, bývalý učitel biologie a fyziky. Proč jsou kapky kulaté? Uschne prádlo, když mrzne? Proč umývá...
Praha 9. března 2020 (PROTEXT) - To jsou názvy (části názvů) unikátních knih, které se poutavou formou snaží přiblížit fyziku a biologii člověka. Autorem je Petr Stohwasser, bývalý učitel biologie a fyziky. Proč jsou kapky kulaté? Uschne prádlo, když mrzne? Proč umývá teplá voda lépe než studená? Kolik stupňů Celsia má vakuum? Čurají ryby? To jsou otázky, na které lze najít odpověď v knize První neučebnice fyziky aneb Čůrají ryby?, která se stala bestsellerem s více než 18.000 prodaných výtisků. Nyní, po 4 letech, vychází její volné pokračování - kniha s názvem Cože?? (Fyzikální otázky, která Vám nedají spát). Kvízovou formou si můžete vyzkoušet své vědomosti a dozvědět se odpovědi na zajímavé fyzikální problémy. Věděli byste například... "Do sklenice s vodou, která je položena na váze, zasouváme prst (voda ze sklenice nevytéká). Hodnota na váze se: A. Zvyšuje., B. Snižuje., C. Zůstává stejná." Více na www.neucebnice.cz Petr Stohwasser petr.stohwasser @gmail.com www.neucebnice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.