Oscarový fotograf Martin Stranka vystavuje v Mánesu

Datum: 24.02.2020
Praha 24. února 2020 (PROTEXT) - Fotograf Martin Stranka (35) za svou dosavadní kariéru posbíral přes 90 mezinárodních ocenění v oblasti fotografie a vystavoval již po celém světě. Jeho posledním úspěchem bylo ocenění loňských Sony World Photography Awards. V Londýně přebíral...
Praha 24. února 2020 (PROTEXT) - Fotograf Martin Stranka (35) za svou dosavadní kariéru posbíral přes 90 mezinárodních ocenění v oblasti fotografie a vystavoval již po celém světě. Jeho posledním úspěchem bylo ocenění loňských Sony World Photography Awards. V Londýně přebíral dvě prvenství v mezinárodní fotografické soutěži přirovnávané k filmovým Oscarům, kde bylo přihlášeno přes 326.000 snímků z celého světa. Nyní se po čtrnácti letech pomyslně navrací se svou tvorbou zpět do České republiky. Poprvé v pražské Výstavní síni Mánes nabídne jedinečnou možnost navštívit jeho výstavu Dechem. Naleznete zde kompletní soubor jeho výtvarných fotografií a poprvé vůbec také uměleckých portrétů významných osobností. Martin Stranka zvolil jedinečný koncept výstavy tím, že bude osobně přítomný po celou dobu výstavy. Výstava Dechem se koná od 3.3. do 31.3. a to každý den od 11:00 hod do 20:00 hod. Kontakt: Michala Žaludová Executive assistant web: www.martinstranka.com e-mail: zaludova.michala@gmail.com Instagram: www.instagram.com/martinstranka facebook: www.facebook.com/MartinStrankaPhotography
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.