Úspěch na mistrovství světa vodních skútrů v Kuvajtu

Datum: 16.02.2020
Praha 16. února 2020 (PROTEXT) - Historický úspěch zaznamenal v sobotu v seriálu mistrovství světa vodních skútrů Aquabike World Championship v Kuvajtu český závodník Jaroslav Tirner. V kategorii freestyle získal bronzovou medaili, a to i přes páteční vážné technické potíže,...
Praha 16. února 2020 (PROTEXT) - Historický úspěch zaznamenal v sobotu v seriálu mistrovství světa vodních skútrů Aquabike World Championship v Kuvajtu český závodník Jaroslav Tirner. V kategorii freestyle získal bronzovou medaili, a to i přes páteční vážné technické potíže, kdy mu vypověděl službu motor jeho speciálně upraveného skútru Xscream 1200rr. Jednačtyřicetiletý Tirner nestačil pouze na bronzového Roberta Marianiho z Itálie a vítěze kategorie freestyle Rashida Al Mullu ze Spojených arabských emirátů. Jaroslav Tirner tímto výsledkem překonal své loňské čtvrté místo na mistrovství světa v Abú Dhabí. Team Jaroslava Tirnera v konkurenci bohatých týmů obstál i přesto, že do závodů nastoupil bez sponzorů a statisícové náklady na speciální vybavení a dopravu si hradí sám. Jaroslav Tirner je mimo jiné vítěz Evropského poháru AAC z roku 2010 nebo několikanásobný mistr České republiky ve freestylu. Ve světovém hodnocení UIM-ABR World Ranking za rok 2019 je třetí. Další závod v rámci seriálu mistrovství světa Aquabike World Championship 2020, kterého se český tým zúčastní bude v portugalském městě Portimao od 1. do 3. května . Kontakt Miroslav Dražil Telefon +420 608 209 209 e-mail: ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.