Historie a současnost městské části Plzeň - Nová Hospoda

Datum: 21.01.2020
Praha 21. ledna 2020 (PROTEXT) - Nová reprezentativní populárně naučná kniha Historie a současnost městské části Plzeň - Nová Hospoda uceleně mapuje minulost obce založené u významné Řezenské cesty, písemně zmiňované v roce 1713, rozkládající se na místě obývaném již...
Praha 21. ledna 2020 (PROTEXT) - Nová reprezentativní populárně naučná kniha Historie a současnost městské části Plzeň - Nová Hospoda uceleně mapuje minulost obce založené u významné Řezenské cesty, písemně zmiňované v roce 1713, rozkládající se na místě obývaném již ve střední době bronzové. Je dílem předních plzeňských odborníků a novohospodských starousedlíků, jejichž cenné příspěvky doplňuje množství dobových i současných fotografií, unikátních dokumentů i vzácných map a archiválií. Jejího slavnostního uvedení 13. září 2019 se zúčastnili spolu s místními také zástupci a významné osobnosti Plzně. Výpravná publikace s úvodním slovem primátora města je určena všem zájemcům o město Plzeň, o historii i jedinečné osobní příběhy a události. Knihu (formátu A 4, 144 stran na křídovém papíře s pevnou vazbou) lze zakoupit za 250 Kč denně u paní Heleny Videršperkové, K Lesu 5, Plzeň - Nová Hospoda, tel.: 723 831 175, e-mail: vidersperkova@seznam.cz nebo objednávkou pro zaslání poštou na e-mail: novahospoda2019@seznam.cz. Pražským zájemcům je možno dodat publikaci osobně po předběžném dojednání na adrese davoko@gmail.com. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.