Táňa Fischerová – Člověk nemá žít jen pro sebe

Datum: 26.12.2019
Praha 26. prosince 2019 (PROTEXT) - Táňa Fischerová - Člověk nemá žít jen pro sebe, ale i pro druhé S hlubokým zármutkem oznamujeme úmrtí Táni Fischerové, předsedkyně Českého helsinského výboru. Táňa zemřela po velmi dlouhé a těžké nemoci 25. prosince 2019 odpoledne...
Praha 26. prosince 2019 (PROTEXT) - Táňa Fischerová - Člověk nemá žít jen pro sebe, ale i pro druhé S hlubokým zármutkem oznamujeme úmrtí Táni Fischerové, předsedkyně Českého helsinského výboru. Táňa zemřela po velmi dlouhé a těžké nemoci 25. prosince 2019 odpoledne v hospicu v Černošicích. Táňa byla obdivuhodná, charakterní a silná žena, která neúnavně celý život pomáhala slabým a potřebným lidem. Nežila pro sebe, ale pro druhé. Pomáhala jednotlivcům, neziskovým organizacím, otevřeně se vyjadřovala ke všem nepravostem ve společnosti. Její odkaz zůstane navždy v našich srdcích, v našich myslích a v našich činech. Táňo, nežila jsi nadarmo. Díky Tobě se nám v duši narodila nejen naděje, ale i další síla a motivace k prosazování všeho, na čem Ti záleželo. Děkujeme! Lucie Rybová, ředitelka Českého helsinského výboru Ivan Štampach, místopředseda Českého helsinského výboru Kontakt: Lucie Rybová ředitelka Českého helsinského výboru lucie.rybova@helcom.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.