Niceboy se stal novým partnerem české fotbalové reprezentace

Datum: 13.11.2019
Praha 13. listopadu 2019 (PROTEXT) - Novým partnerem české fotbalové reprezentace se stala společnost Niceboy. Značka známá především jako výrobce akčních kamer, bluetooth sluchátek, reproduktorů a gamingového vybavení bude národní tým podporovat v následujících dvou letech. ...
Praha 13. listopadu 2019 (PROTEXT) - Novým partnerem české fotbalové reprezentace se stala společnost Niceboy. Značka známá především jako výrobce akčních kamer, bluetooth sluchátek, reproduktorů a gamingového vybavení bude národní tým podporovat v následujících dvou letech. Spolupráce se týká především mistrovství Evropy 2020 a následných bojů o mistrovství světa 2022. Konkrétní průběh spolupráce ještě bude upřesněn. Aktuálně jsou v jednání například společné odpočinkové zóny či roadshow po České republice s náborem fanoušků. Vzhledem k širokému spektru elektroniky Niceboy je dále plánována například i speciální série reprezentačních upomínkových předmětů. V neposlední řadě se Niceboy kromě partnerství s „A“ týmem zavázal aktivně podporovat i mladé fotbalisty a zapojit se do nové náborové kampaně. „Z tohoto partnerství máme velkou radost. Sport obecně máme v Niceboy rádi a konkrétně českému fotbalu hodně fandíme. Je pro nás velkou ctí, že můžeme českou fotbalovou reprezentaci jako partner podporovat,“ řekl ředitel společnosti Jiří Zima. Nové spojení vítá také Iveta Vondrová, ředitelka oddělení reprezentace STES (marketingová dceřiná společnost FAČR): „Z partnerství můžou těžit obě strany. Myslím, že pro fanoušky bude atraktivní hlavně série reprezentačních předmětů. Různá zařízení si tak naši příznivci budou moci koupit v designu české reprezentace. Spojení národního týmu a Niceboy dává smysl.“ KONTAKT: Michal Rázga Niceboy www.niceboy.cz mich.razga@gmail.com tel.: +420 724 006 310
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.