Pozvánka na vernisáž obrazů - Hannes Mlenek

Datum: 11.11.2019
Praha 11. listopadu 2019 (PROTEXT) - Rádi bychom Vás pozvali na vernisáž obrazů rakouského umělce Hannese Mleneka a umělecky ztvárněných konferenčních prostor hotelu NH Prague City, která se uskuteční v pátek 22. listopadu 2019 od 14 do 18 hod. Během akce se rovněž setkáte...
Praha 11. listopadu 2019 (PROTEXT) - Rádi bychom Vás pozvali na vernisáž obrazů rakouského umělce Hannese Mleneka a umělecky ztvárněných konferenčních prostor hotelu NH Prague City, která se uskuteční v pátek 22. listopadu 2019 od 14 do 18 hod. Během akce se rovněž setkáte s architekty vídeňské architektonické firmy BEHF, kteří konferenčním prostorám dodali nový vzhled. Budeme rádi, když po akci přijmete pozvání na skleničku s občerstvením. Těšíme se na viděnou. Prosíme o potvrzení účasti do 20.11.2019. Hannes Mlenek narozen 1949 ve Wiener Neustadt, studoval u prof. Adolfa Frohnera na Vysoké škole uměleckoprůmyslové ve Vídni. Žije ve Vídni a Dolním Rakousku a od března 2016 pracuje ve Spolkovém historickém sochařském ateliéru ve vídeňském Prátru. Od roku 1976 je Hannes Mlenek samostatně činným umělcem. Mlenek realizuje formáty od monumentálních velikostí až po instalace a přeshraniční pozemní instalace. To se odráží i v konferenčních prostorech hotelu NH Prague City: 1 000 m2 koberců a 650 m2 nástěnných panelů znázorňují abstraktní siluetu hor. Lze je také definovat a vnímat jako kolenní klouby. Ale v návštěvnících samozřejmě okamžitě vyvolá dojem japonských maleb na bambusových stěnách. A to je záměrem. Celkový obraz koberce ukazuje tělesné linie, části končetin v emocionálním napětí, které by měly zahrnovat kontrolu prostoru a těla. Prostor má v návštěvníkovi vyvolat dojem, že je jeho součástí. Dosažení vrcholu vychází z fyzických předpokladů, které můžou vést nejen k zatížení, ale také k dosažení vyšších sfér. Podstatou je filozofická úvaha. Vrcholu se dá dosáhnout nejen na čistě fyzické úrovni, ale i na duchovní. Z toho vychází i rekonstrukce konferenčních prostor, které byly při této příležitosti modernizovány na nejnovější technickou úroveň. Zde se spojení vědění a povýšení do vyšších sfér stává možným. Konferenční prostory se tak pod taktem umění Hannese Mleneka stávají unikátem. Kontakt: Andrea Konderová E: a.konderova@nh-hotels.com NH PRAGUE CITY Mozartova 261/1 150 00 Praha 5
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.