Umění C. G. Junga - výjimečný dárek pro milovníky vizuálního umění

Datum: 11.11.2019
Praha 11. listopadu 2019 (PROTEXT) - V bohatě ilustrovaném díle najdete zakládající osobnost oboru psychologie Carla Gustava Junga jako umělce, který zvládá od kresby přes knižní malby, obrazy i dřevěné a kamenné sochy. C. G. Jung sám nikdy nechtěl být považován za umělce....
Praha 11. listopadu 2019 (PROTEXT) - V bohatě ilustrovaném díle najdete zakládající osobnost oboru psychologie Carla Gustava Junga jako umělce, který zvládá od kresby přes knižní malby, obrazy i dřevěné a kamenné sochy. C. G. Jung sám nikdy nechtěl být považován za umělce. Přestože za svého života zařazoval do některých svých děl ilustrace, vždycky se staral o to, aby jako jejich tvůrce zůstal v anonymitě. Kniha Umění C. G. Junga představuje unikátní soubor 250 barevných reprodukcí, jejichž autor je tvůrce s neobyčejnou imaginací, smyslem pro kompozici, figuru a barvy. Obrazy jsou doplněny úvodními studiemi, které se zaměřují na kořeny Jungova výtvarného projevu, na souvislosti s jeho teorií mandal, na Jungův profil jako umělce, sběratele i diváka. Váz., 272 str., 777 Kč ISBN: 978-80-262-1535-6 Nakladatelství: Portál, s.r.o. https://nakladatelstvi.portal.cz/nakladatelstvi/aktuality/99405/umeni-c-g-junga-vyjimecny-darek-pro-milovniky-vizualniho-umeni obchod.portal.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.