TICKET OF THE YEAR poprvé i v České republice

Datum: 04.11.2019
Praha 4. listopadu 2019 (PROTEXT) - Ticketmaster Česká republika, a.s. vyhlašuje anketu o nejoblíbenější událost roku 2019 "TICKET OF THE YEAR" (#totycz). Tato anketa, která se ve světě uskutečnila již pětkrát, bude mít letos u nás svoji premiéru. V letošním roce...
Praha 4. listopadu 2019 (PROTEXT) - Ticketmaster Česká republika, a.s. vyhlašuje anketu o nejoblíbenější událost roku 2019 "TICKET OF THE YEAR" (#totycz). Tato anketa, která se ve světě uskutečnila již pětkrát, bude mít letos u nás svoji premiéru. V letošním roce se uskuteční ve 25 zemích z celého světa a každoročně se jí zúčastní milióny hlasujících. Všechny kulturní akce, koncerty, festivaly, sportovní utkání, divadelní představení či rodinné show, které byly v prodeji v síti Ticketmaster Česká republika, se mohou zařadit do hlasování o NEJ událost roku 2019. Nerozhoduje počet prodaných vstupenek, rozpočet, velikost ani typ akce. Jsou to právě fanoušci, kteří rozhodují, která událost si titul "TICKET OF THE YEAR" zaslouží a stane se tak NEJ událostí roku 2019. Hlasování trvá od 4. do 10. listopadu 2019. Na týden se tak mohou fanoušci vracet ke vzpomínkám na nejlepší události roku a hlasovat pro ně. Výsledky ankety budou vyhlášeny 20. listopadu 2019. Mezinárodní hudebníci Bob Dylan, Billie Eilish, George Ezra, Alvaro Soler, Ed Sheeran, skupiny Metallica, Rammstein, Muse, Kiss, The Australian Pink Floyd, New Order, Dead Can Dance, známí čeští umělci jako Karel Gott, skupiny Kabát, J.A.R., Monkey Business, stejně jako festivalové události Mácháč, Magnetic, Benátská s Impulsem nebo Rock for Churchill a další a další mohou být nominováni na "TICKET OF THE YEAR". Loňským mezinárodním vítězem se stala skupina BTS, v letech 2016 a 2017 zase vyhrála skupina Coldplay. Kdo tedy bude letošním, historicky prvním vítězem v České republice, a kdo se stane celkovým mezinárodním vítězem, se dozvíme na konci listopadu. Účast na hlasování v anketě "Vstupenka roku" dává hlasujícím jedinečnou šanci vyhrát Dárkovou poukázku Ticketmaster v hodnotě 7500 Kč. Z hlasujících v anketě bude vybrán jeden vítěz. Hlasování je možné na adrese https://www.ticketmaster.cz/feature/toty. O Ticketmaster: Společnost Ticketmaster je světovou jedničkou v oblasti prodeje vstupenek, působí ve 29 zemích světa a má za sebou již více než čtyřicet let zkušeností na trhu. O Live Nation Entertainment: Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) je světová jednička v oblasti "live entertainment" složená z globálních lídrů jednotlivých segmentů: Ticketmaster, Live Nation Concerts, Live Nation Media & Sponsorship a Artist Nation Management. Pro více informací navštivte www.livenationentertainment.com. Kontakt: Ludmila Hegerová e-mail: ludmila.hegerova@ticketmaster.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.