STAŇTE SE NAŠIM FRANŠÍZANTEM

Datum: 31.10.2019
Praha 31. října 2019 (PROTEXT) - Staňte se partnerem naší animační dílny. Zaujala vás animace a výroba krátkého filmu jako podnikatelská příležitost? V roce 2019 jsme otevřeli s velkým úspěchem první animační dílny ve školách v České republice. A hledáme franšízanty...
Praha 31. října 2019 (PROTEXT) - Staňte se partnerem naší animační dílny. Zaujala vás animace a výroba krátkého filmu jako podnikatelská příležitost? V roce 2019 jsme otevřeli s velkým úspěchem první animační dílny ve školách v České republice. A hledáme franšízanty ke spolupráci. CO DĚLÁME? Pořádáme animační dílny pro děti od 6 do 13 let a pro dospělé, v kterých se tvoří krátký animovaný film. Tábory, oslavy narozenin, víkendové workshopy, firemní akce - tymbulding. Pokud máte zájem o podnikatelské partnerství s firmou, která vyhrála ve finále devátého ročníku T-Mobile Rozjezdů, bronzovou příčku v regionálním kole, jednoduše odešlete svůj požadavek, na e-mail streamkids@seznam.cz, s kontakty na vás. Kontakt: Hana Hořáková www.streamkids.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.