Město Březová u Sokolova zve na festival KRIMIFEST 2019

Datum: 30.10.2019
Březová (Sokolovsko) 30. října 2019 (PROTEXT) - Již od 6. do 10. listopadu 2019 se v Kulturním domě na Březové u Sokolova uskuteční další ročník festivalu kriminálních filmů a prevence kriminality tzv. KRIMIFEST BŘEZOVÁ 2019. Letos oslaví již 19 let existence na území České...
Březová (Sokolovsko) 30. října 2019 (PROTEXT) - Již od 6. do 10. listopadu 2019 se v Kulturním domě na Březové u Sokolova uskuteční další ročník festivalu kriminálních filmů a prevence kriminality tzv. KRIMIFEST BŘEZOVÁ 2019. Letos oslaví již 19 let existence na území České republiky. Záštitu nad akcí převzal sám policejní prezident a spolupořadatelem festivalu je Krajské ředitelství Policie ČR - Územní odbor Sokolov. Hlavním partnerem festivalu je Karlovarský kraj. Kromě filmových promítání, která potrvají od čtvrtka do neděle, proběhne také bohatý doprovodný program. Půjde o benefiční koncert Hudby Hradní stráže a Policie ČR, dále o besedu s českým hercem Ondřejem Vetchým nebo o koncert filmové hudby, který celý festival zakončí. Pro školy i veřejnost bude zpřístupněna antropologická výstava Kriminalistického ústavu Policie ČR s názvem "Sběratelé kostí", dále chystá Policie ČR pro základní a střední školy program zahrnující přednášky, výstavu policejní techniky, dynamické ukázky ze zásahu a ukázky psovodů. Více informací o festivalu a předprodej vstupenek na www.mfc-brezova.cz. Kontakt: Mgr. Michal Bedeč vedoucí Kulturního domu a MFC Březová E-mail: bedec@mu-brezova.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.