Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Datum: 16.09.2019
Praha/Vir (Chorvatsko) 16. září 2019 (PROTEXT) - Výborného výsledku dosáhl český závodník na vodních skútrech Lukáš Dražil ve finálním závodu ALPE ADRIA jet-ski TOUR. V chorvatském letovisku Vir obsadil 2. místo. Za Českou republiku získal vůbec první ocenění v historii...
Praha/Vir (Chorvatsko) 16. září 2019 (PROTEXT) - Výborného výsledku dosáhl český závodník na vodních skútrech Lukáš Dražil ve finálním závodu ALPE ADRIA jet-ski TOUR. V chorvatském letovisku Vir obsadil 2. místo. Za Českou republiku získal vůbec první ocenění v historii tohoto sportu. Lukáš Dražil se stal prvním Čechem, který se před finálovým závodem průběžně dostal na 3. místo tohoto seriálu v třídě GP-3 s minimálním odstupem na zlaté umístění. Ve třídě GP-4 skončil na 5. pozici. Seriál ALPE ADRIA, který je v podstatě mistrovstvím Evropy pod Mezinárodní federací vodního motorismu (UIM), má pět kol v pěti zemích Evropy a účastní se ho nejlepší jezdci z Chorvatska, Slovenska, Itálie, Rakouska, Německa, Maďarska, Polska a Thajska. Páté kolo prestižního evropského šampionátu vodních skútrů se konalo 13. až 15. září. Kontakt: Tel: 777221177 e-mail: info@lionsteam.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.