Na International Shakuhachi Festival Prague dorazí i John Kaizan Neptune

Datum: 29.08.2019
Praha 29. srpna 2019 (PROTEXT) - Dvanáctý ročník mezinárodního festivalu International Shakuhachi Festival Prague přivítá letos i světového mistra, jazzmana a výrobce fléten shakuhachi Johna Kaizana Neptuna. Ve světové premiéře zahraje vlastní skladbu Tie Together a kompozicí...
Praha 29. srpna 2019 (PROTEXT) - Dvanáctý ročník mezinárodního festivalu International Shakuhachi Festival Prague přivítá letos i světového mistra, jazzmana a výrobce fléten shakuhachi Johna Kaizana Neptuna. Ve světové premiéře zahraje vlastní skladbu Tie Together a kompozicí japonsko-amerického skladatele Hiroyi Miury. Pozvání na dvanáctý ročník International Shakuhachi Festival Prague přijalo hned několik významných světových osobností hry na šakuhači. Kromě mistrů jako Kuniyoshi Sugawara, Akihito Obama, nebo Makiko Goto přijede do Prahy i světoznámý hudebník a výrobce fléten šakuhači John Kaizan Neptune. Dne 12. září zahájí Neptune festival v Atriu Žižkov, kde společně s klavíristou Janem Pudlákem zahraje ve světové premiéře vlastní skladu Tie Together. V kulturním centru Domovina pak 16. září zazní další světová premiéra. Skladbu Galactic Monarchs od japonsko amerického skladatele Hiroyi Miury zahraje Neptune společně s českým orchestrem Berg. "Těsně před festivalem Neptune povede workshop výroby shakuhachi ve Studiu NEIRO, na který se přihlásili lidé z celého světa," dodává ředitel ISFP Marek Kimei Matvija. www.japonskyfestival.cz Kontakt pro media: Marek Matvija e-mail: marek@neiro.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.