Osobnostmi nabitý Knihcentrum festival zve k návštěvě

Datum: 09.07.2019
Ostrava 9. července (PROTEXT) - Město Ostrava se každý rok v červenci mění na hudební a kulturní oázu Česka. Každý si zde najde díky probíhajícím akcím své a DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz se k této vlně i letos přidává. Pro čtenáře a návštěvníky je přichystán osobnostmi...
Ostrava 9. července (PROTEXT) - Město Ostrava se každý rok v červenci mění na hudební a kulturní oázu Česka. Každý si zde najde díky probíhajícím akcím své a DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz se k této vlně i letos přidává. Pro čtenáře a návštěvníky je přichystán osobnostmi nabitý KNIHCENTRUM Festival! Ve dnech 17.-19. července se můžete těšit každý den na tři besedy a autogramiády s významnými osobnostmi. Ve středu 17. července v pravé poledne zahájí festival Radka Denemarková, laureátka ceny Magnesia Litera. Povídat si budeme o Knize roku Hodiny z olova. Těšit se můžete také na vystoupení Barbory Tlusté, která napsala úplně první českou publikaci o životním stylu zero waste. Návštěvníkům a čtenářům poradí, jak minimalizovat množství vyprodukovaného odpadu. Středu pak završí Martin Krejsa, vysokoškolský pedagog na VŠB-TUO, publicista, fotograf a horolezec. Podělí se s vámi o své zážitky z lezení a besedovat budeme o nejvýznamnějších československých horolezcích. Čtvrtek 18. července bude v DOMĚ KNIHY opravdu hvězdný, vystoupí proslulý ekonom Tomáš Sedláček, cestovatel a fotograf Jirka Kolbaba a tuto trojici doplní od 15:30 hodin Clemens Kuby. Ani v pátek nebudou čtenáři zklamaní, protože jsme si pro ně přichystali například besedu s autorským týmem Busny, chirurgem Tomášem Šebkem a armádním generálem Petrem Pavlem. Kompletní program KNIHCENTRUM Festivalu: Středa 17. července, 12:00 - Radka Denemarková: Hodiny z olova Středa 17. července, 14:00 - Barbora Tlustá: Bez obalu Středa 17. července, 16:00 - Martin Krejsa: Navždy první Čtvrtek 18. července, 12:00 - Tomáš Sedláček: Druhá derivace touhy Čtvrtek 18. července, 14:00 - Jiří Kolbaba: Očarovaná Havaj Čtvrtek 18. července, 15:30 - Clemens Kuby: Žitá reinkarnace Pátek 19. července, 13:00 - Busny: Tam Pátek 19. července, 15:00 - gen. Petr Pavel a Vladimír Mertlík: V první linii Pátek 19. července, 16:30 - Tomáš Šebek: Mise Haiti Vstup na všechny besedy je navíc ZDARMA. Pokud si ovšem chcete zajistit místo k sezení, je potřeba si ho předem zarezervovat a na besedu se dostavit 15 minut před začátkem, kdy všechny neobsazené rezervace propadají. Přijďte si užít skvělou atmosféru, vystoupení špičkových řečníků, a to vše v krásném prostředí největšího knihkupectví v kraji. Využijte také 20% slevy na veškerý sortiment v DOMĚ KNIHY včetně kavárny. Sleva platí až do 20. července. Kontakt: Ing. Hana Šromová event manager tel. +420 702 085 036 www.pemic.cz www.knihcentrum.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.