Tipface recenze

Datum: 28.06.2019
Praha 28. června 2019 (PROTEXT) - Tipface? To je zkrátka nová dimenze pro každého sázkaře. Sociální síť, která umožňuje uživatelům čerpat zpravodajství, zákulisní informace a statistiky ze světa sportu ve spolupráci s ČTK. Tipface umožňuje také navazovat kontakty se sázkaři...
Praha 28. června 2019 (PROTEXT) - Tipface? To je zkrátka nová dimenze pro každého sázkaře. Sociální síť, která umožňuje uživatelům čerpat zpravodajství, zákulisní informace a statistiky ze světa sportu ve spolupráci s ČTK. Tipface umožňuje také navazovat kontakty se sázkaři z celého světa, kupovat či prodávat tipy na sázky. Jedná se tedy o jakýsi kompletní komfort pro sázkaře. Tipface však nabízí mnohem víc. Pro své uživatele nabízí nespočet spotřebitelských soutěží a her o desítky tisíc korun denně. Sázet proti bookmakerům za peníze je už přežitek. Na Tipface mohou sázkaři meřit síly proti sobě v turnajích na různé časové období a to úplně bez vkladu a hazardu. Stačí přijít na www.tipface.com, zdarma se zaregistrovat, natipovat a vytvořit si vlastní tiket, který si zdarma uložíte. Pokud je tiket vítězný, nezvyšuje se zůstatek herního konta, ale výhra v podobě bodů putuje do žebříčku, který rozhoduje podle pozic o výši výhry. Turnaje nabízí velmi solidní výhry a to od pár stovek až do desítek tisíc korun každý den. Každý si příjde na své! Milovníci kurzových sázek na sportovní utkání se mohou na www.tipface.com vyřádit v několika turnajích s automatizovanou kurzovou nabídkou. Dále milovníci sportu mohou v soutěžích tipovat jména gólových střelců nebo otestovat vědomosti v kvízových soutěžích a vyhrát až tisíce korun. Naopak fandové spíše číselných her mohou hrát Korunu a ukládat čísla až na 10 tahů denně o 10 Jackpotů každý den. K dispozici jsou i další hry či online ruleta. Všechny soutěže i hry se hrají naprosto bez vkladu a hazardu. Každá výhra i prohra znamená posun a vývoj účtu. Celý systém Tipface je velmi propracovaný. Za výhry i prohry sbírá účet zkušenosti a milníky ve hře (achievementy). Achievementy jsou odznaky za splnění předepsaných milníků ve hře (například 100 vyhraných tiketů, 5 prohraných tiketů za sebou atd.) a otevírají trezory, které skrývají různé odměny od více než 70 obchodních partnerů Tipface. Každý účet roste, zvyšují se mu zkušenosti, hodnosti a za vývoj každý získá odměny. Vyzkoušejte také Tipface na www.tipface.com, který se po čtyřech letech vývoje vydal na hlavní verzi projektu a i přes drobné vývojové nedostatky, které tým EIT nadále odstraňuje, nabízí naprostou revoluci na českém trhu.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.