Milan Fiľo převzal ocenění mezinárodní poroty Trebbia

Datum: 17.06.2019
Praha 17. června 2019 (PROTEXT) - Mezinárodní porota Trebbia ocenila v oblasti podpory kultury a umění podnikatele a filantropa Milana Fiľa. Cenu si převzal v rámci benefičního galavečera 18. ročníku této akce ve Španělském sále Pražského hradu. "Pocházím z Heľpy....
Praha 17. června 2019 (PROTEXT) - Mezinárodní porota Trebbia ocenila v oblasti podpory kultury a umění podnikatele a filantropa Milana Fiľa. Cenu si převzal v rámci benefičního galavečera 18. ročníku této akce ve Španělském sále Pražského hradu. "Pocházím z Heľpy. Život v této části Slovenska nikdy nebyl jednoduchý a to, co lidem pomáhalo přežít těžké časy, byla vzájemná soudržnost, pomoc a také umění - hudba, zpěv, úcta k tradicím. Toto prostředí mě formovalo, tak jsem byl vychovaný. K respektu k hodnotám a k lidem, kteří je vytvářejí," vysvětlil k ocenění Milan Fiľo. Milan Fiľo mimo jiné významně přispěl k opravě pražského Poutního areálu na Bílé Hoře a dlouhodobě podporuje českou a slovenskou kulturní tvorbu v Praze. K dalším oceněným patří laureáti ze Švýcarska, Japonska, Ukrajiny, Slovenska, či Austrálie. Za přínos k dialogu národních kultur cenu získal zpěvák Karel Gott. Trebbia je mezinárodní ocenění, které vzniklo v roce 2000 jako výraz uznání a poděkování podnikatelům, mecenášům a umělcům. Návrhy kandidátů na Mezinárodní cenu Trebbia předkládají Nadačnímu fondu Trebbia osobnosti a instituce ze všech zemí světa. Laureáty vybírá Mezinárodní nominační komitét, který tvoří známé osobnosti ze světa kultury, byznysu a politiky. Záštitu nad letošním ročníkem jedné z nejprestižnějších cen v oblasti kultury převzali ministři České a Slovenské republiky - Antonín Staněk a Ľubica Laššáková. Kontakt: Martin Opatrný PR CLINIC Public Relations Company e-mail: opatrny@prclinic.eu tel.: 602 252 405
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.