V Praze se otevře nové kino EDISON Filmhub

Datum: 27.05.2019
Praha 27. května 2019 (PROTEXT) - Od 1. června začne v Praze fungovat nové filmové centrum EDISON Filmhub. Nové kino v centru města, pár kroků od Jindřišské věže, bude místem pro kvalitní film a diskuse o něm, ale i místem pro ranní kávu či večerní drink. Kromě projekcí se...
Praha 27. května 2019 (PROTEXT) - Od 1. června začne v Praze fungovat nové filmové centrum EDISON Filmhub. Nové kino v centru města, pár kroků od Jindřišské věže, bude místem pro kvalitní film a diskuse o něm, ale i místem pro ranní kávu či večerní drink. Kromě projekcí se tu budou konat přednášky, semináře a další doprovodné programy. EDISON Filmhub se nachází ve stylové funkcionalistické budově, kde je k dispozici špičková projekční technika, pohodlná křesla i designová kavárna. Jde o kino v prostoru, který kinem nikdy nebyl, a také úplně první kino, které se otevírá jako tradiční kino a zároveň VOD platforma, tedy "virtuální videopůjčovna". Název EDISON je vzácnou náhodou. Jde o skutečné jméno transformační stanice postavené špičkovým českým architektem F. A. Librou v letech 1926 - 1930 na zakázku pro pražské Elektrické podniky. Zároveň je to jméno vynálezce, který dal světu nejen žárovku umožňující fungování kina, ale i Kinetoskop, který byl svého druhu prvním VOD zařízením. Více viz http://www.filmeurope.cz/news/448-v-tejte-v-edison-filmhub Tisková konference k otevření kina se koná 29. 5. v 11:00 na adrese Jeruzalémská 2. Potvrzení účasti na mail: hedvika.petrzelkova@filmeurope.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.