Pure Fiji – nejžádanější přírodní kosmetika

Datum: 13.02.2010

Přírodní kosmetika z Fiji

Krásná jemná pokožka, zdravé lesklé vlasy a svěží mladický pocit – sen, který dokáže splnit kosmetika Pure Fiji. Za původem tohoto přírodního zázraku musíme cestovat daleko do Tichomoří na ostrovy plné exotických rostlin, nekonečných písčitých pláží a modrozelených průzračných lagun. Právě zde pod tropickým nebem mezi kokosovými palmami užívali domorodci po celá staletí kokosového oleje a dalších plodů ostrova pro omlazení, zvláčnění a vyživení pokožky a vlasů. Jejich znalosti daly vzniknout přírodní kosmetice Pure Fiji.

Nejzákladnější součástí všech kosmetických výrobků značky Pure Fiji je kokosový olej. Naše tělo ho velice dobře snáší a beze zbytku absorbuje. Díky svému složení nezanechává pokožku na omak mastnou. Vyniká svými hydratačními vlastnostmi a vysokým obsahem přírodních látek v podobě vitamínů A, C a E a dalších. Kokosový olej působí pozitivně nejen na vzhled vlasů a pokožky, ale má svůj podíl také na jejich obranyschopnosti a hojení vad. Na výrobu kosmetiky Pure Fiji se dále používají krystalky cukru z cukrové třtiny, exotické oříšky nebo kokosové mléko. Svými úžasnými vlastnostmi přispívají extrakty z tropických květin a tichomořského ovoce.

Přírodní kosmetika Pure Fiji se postará o vaši pleť i vlasy. Omladí a ochrání vaši pokožku, dodá jí nádherný vzhled a pružnost. Kokosový cukrový peeling nebo kokosový krémový peeling zbaví vaši pokožku nečistot a uvolní zanesené póry. Tělová a obličejová mléka se rychle vsáknou do pokožky, oživí ji a zanechají hydratovanou a vláčnou. Kokosové mléko do koupele, sprchový gel a mýdlo dokonale uvolní vaše tělo a vy pocítíte tajemnou sílu exotického Tichomoří. Kosmetika Pure Fiji nezanedbává ani vaše vlasy. Po umytí získají nádherný lesk domorodek z Fiji, budou zdravé a pružné.

Kvalitní kosmetika Pure Fiji zpříjemní chvíle strávené péčí o vaše tělo. Na chvilku se octnete v tichomořském ráji s šumící exotikou, bude vám příjemně a bude to na vás vidět. Skoncujte s chemií a začněte svou pokožku a vlasy hýčkat přírodní kosmetikou Pure Fiji!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.