Trvalé odstranění chloupků – efektivní investice

Datum: 03.11.2011

Nebaví vás neustálé odstraňování chloupků? Přejete si trvalý efekt? Epilace je pro Vás tím pravým řešením, neboť při něm dochází k trvalému odstranění chloupků. Cenová relace se v podstatě dá srovnat s depilací, protože tu provádíme mnohokrát za měsíc, oproti tomu epilaci jen několikrát za život. V případě, že porovnáme náklady na žiletky, vosky a jiné prostředky pro depilaci, dostaneme se přibližně na stejnou částku, možná i vyšší.


Při epilaci je vždy nutné postupovat podle fototypu pokožky, podle tohoto aspektu se nastavuje intenzita použitého přístroje. Na kůži jsou poté vysílány světelné záblesky, které trvale odstraňují chloupky na vybraných partiích. Doporučuje se opakovat aplikaci 4 krát až 8 krát, aby byl zaručen nejlepší efekt.

Depilace Brno, epilace Brno, to vše a mnohem více nabízí specializovaný kosmetický salón www.epilacebrno.cz. V tomto salónu se vám budou věnovat zkušení profesionálové, kteří mají s epilací mnoho zkušeností. Salón se pyšní širokou řadou spokojených zákazníků, kteří se rádi vracejí.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.