Luxusní kosmetické kufříky Arde.cz

Datum: 01.08.2011

Objevte překrásné kosmetické kufříky v luxusním butiku Arde Style Shop. Budete nadšeni nádhernými toaletními taškami, kosmetickými kufříky, drobnými pouzdry, kosmetickými zrcátky, manikúrami nebo sadami luxusních make-up štětců.

Kosmetické kufříky


Kosmetické kufříky Classic Vanity

Není důležité cestujete-li ekonomickou či byznys třídou nebo snad Orient Expressem, důležité je, jak se cítíte a vypadáte. Toaletní kufříky Classic Vanity jsou prvotřídní cestovní potřebou vybavené vyjímatelnou šperkovnicí. Zlaté či stříbrné doplňky a kvalitní švýcarské zámky vytváří spolu s dokonalou ruční prací jedinečný zážitek.

Luxusní kosmetické kufříky Classic Vanity doporučuje i přední světový magazín o módě Harper's Bazaar.

Luxusní kosmetické kufříky


Luxusní černý toaletní kufřík Vintage Vanity

Nádherný luxusní toaletní kufřík pro vaše cesty autem, vlakem či letadlem. Elegantní, sofistikovaný kufřík ručně vyrobený z vysoce kvalitní telecí kůže. Prostorný interiér je vykládán hedvábnou podšívkou. Kufřík je vybaven oválným kosmetickým zrcátkem na víku. Hlavní úložný prostor obsahuje nastavitelné kožené řemínky pro pevné přichycení kosmetických lahviček či tekutého make-upu a velký úložný prostor pro všechny vaše potřeby.

Toaletní kufřík je opatřen zámečkem na klíček. Dokonalý cestovní kufřík pro náročné.

Luxusní toaletní tašky

Další kosmetické doplňky

V luxusním butiku Arde Style Shop zakoupíte více než jen toaletní kufříky. Naleznete zde toaletní tašky různých velikostí, kosmetická zrcátka, luxusní make-up štětce a mnoho dalšího. Více na www.arde.cz/pro-zeny/kosmeticke-doplnky

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.